2024. március 3.-10. NAGYBÖJT 3. VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

2024. március 3.-10.

 NAGYBÖJT 3. VASÁRNAPJA

 

VASÁRNAP (márc. 3.)

          8.30: Hívekért

        18.00: Pintér és Fazakas család élő és † tagjaiért

     

SZERDA (márc 6.)

         18.00: Telek család élő és † tagjaiért

         18.45: Bibliaóra

         

CSÜTÖRTÖK (márc 7.)

         18.00: Csendes szentségimádás

                                                                                                               

PÉNTEK (márc.8.)

         18.00: Élő Koel Barbaráért és † lányáért

         18.45: Énekes keresztút (közben gyóntatás)

  

VASÁRNAP (márc. 10.)-Nagyböjt 4. vasárnapja

            8.30: Felházi és Szarka család élő és † tagjaiért

          18.00: Csanda család élő és † tagjaiért

 

·       A lelki adoptálók 1. találkozója ma a reggeli szentmise után 9.45-től lesz a plébánián.

·       Pénteken a szentmise után énekes keresztút lesz a Szent Imre kórus részvételével.

·    Az idei nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés március 3.-tól 10.-ig tart.  Az adományokat, melyet a helyi karitász fog eljuttatni a rászorulóknak, a gyóntatószék mellett gyűjtjük.Előre is köszönjük!

·       nagyböjti lelkigyakorlat  márc. 15-től 17.-ig lesz az alsógödi templomban. Részletek majd a plakáton olvashatók.

·  Jövő héten megkezdődik templomunk külső felújítása, elsőként az oldalhajók falfelületeinek javításával. Kérjük a testvéreket, hogy óvatosan közlekedjenek a munkaterületek közelében!

·   Templomunk belső felújítása március 11-én veszi kezdetét. A jelenlegi tervek szerint biztosított az anyagi forrás az álmennyezet cseréjéhez és szigeteléséhez is. Az állványozással járó balesetveszély, és a munkálatokkal járó por miatt nem lesz biztonságos a templom közösségi használata. A képviselőtestület múlt heti döntése értelmében a vasárnapi szentmisék a belső felújítás időszaka alatt (várhatóan május elejéig) az alsógödi templomban lesznek megtartva, a hétköznapi szentmisék pedig a plébánián. A kevésbé mobilis, idős vagy beteg testvéreinknek segítünk a szentmisékre való eljutásban, ez jelenleg szervezés alatt áll. A pontos részletekről jövő vasárnap adunk tájékoztatást, valamint a szentmise végén kiosztott lapokon is olvashatók a jelenleg ismert részletek.

·    Templomunk belső állványozása miatt számos előkészítő munkálat szükséges. Szombaton (márc.9.) 9 órára várjuk azon testvéreinket, akik tudnak segíteni a belső berendezés kipakolásában és a templomban maradó eszközök letakarásában. Az előkészítő munkálatok miatt jövő szombaton a szentségimádás elmarad.

·     Az idei családtábor az erdőteleki Pintér tanyán lesz júl. 11-14-ig.  Már lehet jelentkezni a plébánia honlapján. Ez egy előzetes regisztráció, ami ahhoz kell, hogy az egyházmegyénél pályázni tudjunk a nyári táborra. Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt. Részletek a jelentkezési felületen olvashatók.

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

A templomunk jubileumának előkészületi évében imádkozzuk együtt  jubileumi előkészületi imádságunkat.

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT