Plébániatábor Erdőtelek 2024. július 11-14.

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

Kedves Testvérek!


"Ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük!" (Mt 18,20) ígéri nekünk Jézus.
Nagy öröm és várakozás van bennünk, hogy idén is együtt tölthetünk néhány napot a nyáron - megajándékozva egymást és megélve, hogy Jézus Erdőtelken is velünk lesz a játékokban, beszélgetésekben, imádságokban, megosztásokban!
 
A helyszín fantasztikusan alkalmas minderre, mert van egy csodálatos kápolna, nagy füves területek, medencék, horgásztavak! Szeretnénk mindezeket kihasználni játékra, sportolásra, beszélgetésre, imádságra. Tervezünk külön programokat a kisebbeknek, nagyobbaknak és a felnőtteknek egyaránt. Különösen is számítunk azokra a fiatalokra, akik naponta vállalnák, hogy egy-két órára eljátszanának a kisebbekkel, hogy a kisgyermekes szülők is ki tudjanak kapcsolódni. Tervezünk hívni olyan hírességeket, akik ismertségük mellett felvállalják hitüket is. Lesz Házaspárok útja, tábortűz, táncmulatság, agyaggalamb lövészet (14+), éjszakai szentségimádás, kézművesség, sportnap, férfi-női est, filmnézés, társasjátékozás, csocsó-meccs, horgászat, és még sok minden más...
 
Ez egy előzetes jelentkezés a nyári  táborra. Idén létszám alapján kapjuk a támogatást a Váci Egyházmegyétől, ezért különösen is fontos, hogy lássuk hány főre számíthatunk. Támogatás nélkül a szállás teljes ellátással 13000,-/felnőtt/éj és 9000,-/3-14 év/éj, 3 év alatt ingyenes. De tavalyról is van tartalékunk és az Egyházmegye is jelentős támogatást ígért, így ez az összeg senkit ne riasszon el, a támogatásokkal együtt várhatóan a fenti összegek mindenki számára csökkenni fognak és ezen felül is tudunk támogatni mindenkit, aki jelzi!
 
A helyszín 120 férőhelyes, aki ezen felül jelentkezik, annak sátorozásra lesz lehetősége.
 
Szeretettel várunk Benneteket!
 
Előzetes jelentkezési határidő: március 17. vasárnap éjfél
 
Itt lehet jelentkezni:
 
 
Ha kérdésed van, Takács Zsófit keresd (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
06205444121
 
 
 
. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT