2024. január 28.-február 4. ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

2024. január 28.-február 4.

 ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (jan.28.)

          8.30: Hálából jótevőért

        18.00: † Szabó Nándor és neje Újhelyi Mária szülőkért,

                     valamint a Marsai család elhunytjaiért

     

SZERDA (jan. 31.)-Bosco Szent János áldozópap e.

         18.00: Szentmise

         18.45: Bibliaóra

 

CSÜTÖRTÖK (febr. 1.)

         18.00: Csendes szentségimádás

                                                                                                               

PÉNTEK (febr. 2.)-Gyertyaszentelő Boldogasszony Ü.

         18.00: † Bagdi Balázs és Bagdi Nagyszülők lelki üdvéért

  

VASÁRNAP (febr. 4.)-Évközi 5. vasárnap

            8.30: Lelki adoptálókért

          18.00: Hívekért

   

·       Febr. 2-án pénteken Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz, szentmise csak itt Felsőgödön lesz. A jövő vasárnapi szentmiséken megszenteljük a gyertyákat, a szentmisék végén pedig Balázs-áldásban részesülnek a hívek.

·       Febr. 3-án szombaton 9 órától kérünk szépen segítséget a karácsonyfa lebontásához és a templom takarításhoz. Előre is köszönjük! A munkálatok miatt a szentségimádás 12 órakor fog kezdődni, este 20 óráig.

·       3. gödi lelki adoptálást febr. 4-én fogjuk elindítani, a felsőgödi reggeli 8.30-as szentmise keretében  ígérettétellel. Szeretettel várunk mindenkit, aki imáival és felajánlásaival kísérné egy megfogant magzat és hozzátartozói életét a következő 9 hónapban. Aki szeretne részt venni a lelki adoptálásban, kérjük a sekrestyében jelentkezzen. Részletek a szórólapokon olvashatók.

·       Szeretettel hívunk minden házaspárt és komolyan együttjáró párt egy Párkapcsolat-építő napra a  felsőgödi plébániára febr. 24-én 9-14 óráig. A téma: hogyan tudjuk a kapcsolatunkat gazdagítani, a szerelmet megtartani a szürke hétköznapokban? Jelentkezni lehet a felsőgödi plébánia honlapján jan. 31.-ig. Igény esetén gyerekfelügyeletet biztosítunk.

·   A Váci Egyházmegye március 2-án szombaton Sportnapot rendez Veresegyházon. Jelentkezni febr. 11-ig lehet, részletek a plakáton olvashatók.

·     Már most hirdetjük, hogy az idei buszos zarándoklat július 8.-tól 12.-ig lesz Erdélybe. A programban többek között Torockó, Tordai sóbánya, Máriaradna, Nagyvárad szerepelnek. Részleteket és a jelentkezési lehetőséget későbbiekben fogjuk hirdetni.

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

A templomunk jubileumának előkészületi évében imádkozzuk együtt  jubileumi előkészületi imádságunkat.

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT