2023. november 5.-12. ÉVKÖZI 31. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

2023. november 5.-12.

ÉVKÖZI 31. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (nov. 5.)

          8.30: Tiszta ifjúságért

     !! 17.00: Bérmálkozókért, valamint Hálából az elmúlt 9 hónap adoptáltjaiért, a lelki                             

                     adoptálókért és mindnyájuk családjáért.

     

SZERDA (nov. 8.)

          18.00: † Szülők lelki üdvéért  

                                                                                                

CSÜTÖRTÖK (nov. 9.)

          18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (nov. 10.)

        18.00: † Gál Péter és családja lelki üdvéért

  

VASÁRNAP (november 12.)-Évközi 32.vasárnap

          8.30: Hívekért

        18.00: Kövér és Katona család elhunyt tagjaiért

 

·       Nov. 10-én pénteken az 1. csoportot kérjük a takarításra, köszönjük munkájukat!

·       Nov. 11-től újból lesz szombatonként egész napos szentségimádás reggel 6 órától este 20 óráig. Buzdítjuk és hívjuk a Testvéreket, éljünk ezzel a lehetőséggel, valamint várjuk a további jelentkezőket, akik tudnának a nap folyamán egy-egy órát vállalni!

·       Túrakör következő kirándulása nov. 11-én szombaton lesz Nógrádsápról Alsópeténybe, kb. 13 km-es táv. Utazás az Alsógödről 8.10-kor, Felsőgödről 8.15-kor induló vonattal, majd Vácról busszal. Visszaérkezés kb. ¾ 5-kor, szeretettel várják a túrázni vágyókat!

·       A Váci Egyházmegye 1000 éves jubileumára való felkészülésként Marton Zsolt megyéspüspök hároméves felkészülési időszakot hirdetett. Ennek része egy ima-katekézis sorozat, mely során valamennyi plébániai közösség ugyanazokon a gondolatokon elmélkedik, ugyanazokat a tanításokat hallgatja és dolgozza fel hasonló módszertan alapján, évente 5 alkalommal. Az első év központi témája a személyes hit és megtérés. Plébániánkon az első év egybeesik 100 éves jubileumunk felkészülési időszakával, emiatt is buzdítunk mindenkit az ima-katekézis alkalmakon való részvételre! Az első alkalom november 11-én szombaton, délután 4 órakor kezdődik kivételesen az alsógödi plébánián. Részletek az Egyházmegye honlapján olvashatók.

·       lelki adoptálók novemberi találkozója 12-én vasárnap a reggeli szentmise után, 9.45-kor lesz a plébánián.

·  Folytatódik a baba-mama klub a felsőgödi plébánián, péntekenként 9.30 és 11 óra között. Szeretettel várják a kismamákat és édesanyákat gyermekeikkel együtt, Alsó- és Felsőgödről egyaránt. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

·   Bozóky Alapítvány nov. 11-én szombaton a plébánián ismét vendégül látja a Lámpás 92’ Alapítvány kb. 25 gödi lakóját. A gulyás ebéd mellé szívesen fogadnának a Testvérektől sütemény és palacsinta felajánlást. Előre is köszönjük, ha néhányan tudnának segíteni az előkészítésben és lebonyolításban is.

·     Nov. 12-én vasárnap a reggeli szentmisét a Katolikus Rádió templomunkból fogja közvetíteni, kérjük érkezzünk meg időben!

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

A templomunk jubileumának előkészületi évében imádkozzuk együtt  jubileumi előkészületi imádságunkat.

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT