2023. október 8.-15. SZŰZ MÁRIA, MAGYAROK NAGYASSZONYA FÜ.

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023.  október 8.-15.

SZŰZ MÁRIA, MAGYAROK NAGYASSZONYA FÜ.

 

 

VASÁRNAP (okt.8.)

          8.30: Berki és Kovács család elhunytjaiért

         18.00: † Mácsik István lelki üdvéért

     

SZERDA (okt. 11.)

          18.00: Élő és † családtagokért

          18.45: Bibliaóra

                                                                                                

CSÜTÖRTÖK (okt. 12.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (okt. 13.)

        18.00: † Szülőkért és testvérért

  

VASÁRNAP (október 15.)

          8.30: Hívekért

        18.00: † Berecz János és Jánosné lelki üdvéért

 

· Október hónap Rózsafüzér Királynője, a Boldogságos Szűzanya tiszteletére van szentelve, ezért ebben a hónapban szerdán-csütörtökön-pénteken fél 6-kor rózsafüzért imádkozunk, hívjuk a Testvéreket!

·   Okt. 10-én kedden este 18 órakor énekes dicsőítés lesz itt a templomban, lesz tanúságtétel és személyes imát is lehet kérni. Szeretettel hívjuk a testvéreket!

·     Okt. 13-án pénteken a 2.csoportot kérjük  a  takarításra, köszönjük munkájukat!

·    Szeretnénk újra indítani a szombati egész napos szentségimádást, de szükség lenne még néhány imádkozóra, főleg a déli órákban, valamint póttagokra. Akik szívesen vállalkoznak, kérjük Varga Marikát keressék.

·    Október 28-án szombaton este 6 órakor családfa-gyógyító szentmise lesz itt a templomban, melyet Bocsa József atya fog bemutatni. A mise végén kb. fél órás szentségimádás is lesz dicsőítéssel és csenddel. “Mi a családfa gyógyító mise? Nemcsak genetikailag, hanem szellemileg is öröklünk pozitív és negatív tulajdonságokat, bűnre való hajlandóságokat. Ezek  gyógyulásáért imádkozunk a szentmise alatt. Bűnbánatot tartunk saját, illetve őseink bűnei felett a nevükben is. Ellene mondunk a gonosznak, aki megakadályozza Istennel és emberrel való szeretet kapcsolatainkat. Megtörjük a családunkra nehezedő átkokat, oda helyezzük Jézus véres keresztjét a generációk közé, hogy csak az áldás, a jó származzon tovább.”

·     Akik síremléket szeretnének megáldatni, kérjük jelezzék ezt a sekrestyében.

·     Templomunkban nov. 5-én délután 17 órakor lesz a bérmálás.

·   Özvegyek számára lesz lelkinap a Pestszentimrei plébánián okt. 20-án 9.30-tól 18 óráig. Jelentkezni okt. 15.-ig lehet Udvardy Zoltánnál, vagy a hirdetőtáblán lévő telefonszámon.

 

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!



 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT