2023. szeptember 10.-17. ÉVKÖZI 23. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023. szeptember 10.-17.

ÉVKÖZI 23. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (szept. 10.)

          8.30: † Tóth István és neje, Erzsébet lelki üdvéért

        18.00: Takács és Papp család élő és † tagjaiért

     

SZERDA (szept. 13.)

          18.00: † Imréért

                                                                                                

CSÜTÖRTÖK (szept 14.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (szept. 15.)

        18.00: Czirkó, Sneider és Fekete család elhunyt tagjaiért

  

VASÁRNAP (szeptember 17.)-Évközi 24. vasárnap

          8.30: Hívekért

        18.00: † Szülők és Testvér lelki üdvéért

 

·       Szept. 15-én a 3. csoportot kérjük a takarításra, köszönjük munkájukat!

 

·  Ma délután 4 órakor a közösségi házban 3 gödi fiatal beszámolóját hallhatjuk, akik részt vettek a lisszaboni Ifjúsági Világtalálkozón. Szeretettel hívjuk a Testvéreket!

·    Várjuk azon középiskolások jelentkezését, akiknek 50 órás közösségi munkát kell végezniük. Ha vállalnak szociális vagy karitatív szolgálatot, akkor Kristóf atya tudja igazolni ezeket az órákat.

·   Szept. 12-én kedden este 6 órától gitáros dicsőítés lesz itt a templomban, lehetőség lesz közbenjáró imát is kérni. Szeretettel várjuk a testvéreket!

·    Jövő vasárnap (szept.17-én) reggel gyalogos zarándoklat indul a Vác Hétkápolna búcsújára, találkozó 7.30-kor az Autópihenőnél.

·    Szept. 17-én indul a ministráns foglalkozás, vasárnaponként 16:30-tól a felsőgödi plébánián. Szeretettel várjuk az iskolás fiúkat!

·       Folytatódik a baba-mama klub a felsőgödi plébánián. Az alkalmak péntekenként 9:30 és 11 óra között lesznek. Szeretettel várnak minden kismamát és édesanyát gyermekeikkel együtt Alsó- és Felsőgödről egyaránt. További információ a hirdetőtáblán található.

·    Szept. 16-án szombaton kezdődik az Ars Sacra Fesztivál, melynek keretében itt Felsőgödön Varga Éva festőművész testvérünk előadására és kiállítására kerül sor, este pedig a Custos Consort régizene együttest hallgathatjuk. Részletek a hirdetőtáblán, a plébánia honlapján, és a fesztivál weboldalán olvashatók (https://ars-sacra.hu/).

·  Templomunk Jubileuma mindannyiunk közös ünnepe. Erre a célra várjuk a Testvérek nagylelkű adományait. A jubileumi programjaink sorába illeszkednek az idei Ars Sacra fesztivál eseményei is. Az adományokat készpénzben a sekrestyében lévő gyűjtődobozba lehet elhelyezni. Átutalással az adományokat a Bozóky Gyula Alapítvány 64700069-10025080 sz. bankszámlájára "Jubileum" közleménnyel. Hálásan köszönjük a támogatásokat!

 

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT