2023. szeptember 3-10. ÉVKÖZI 22. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023. szeptember 3-10.

ÉVKÖZI 22. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (szept. 3.)

           8.30: Hívekért

        18.00: Hálából házassági évforduló alkalmából, és egy ifjú házaspárért

     

SZERDA (szept. 6.)

          18.00: Zsoldos és Nika család † tagjainak lelki üdvéért

                                                                                                                   

CSÜTÖRTÖK (szept 7.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (szept. 8.) – Szűz Mária születésének (Kisboldogasszony) ünnepe

        18.00: † Reich nagyszülők lelki üdvéért

  

VASÁRNAP (szeptember 10.)-Évközi 23. vasárnap

          8.30: † Tóth István és neje, Erzsébet lelki üdvéért

        18.00:  Takács és Papp család élő és † tagjaiért

 

·       Szept. 8-án a 2. csoportot kérjük a takarításra, köszönjük munkájukat!

·       A lelki adoptálók 8. találkozója ma a reggeli szentmise után, 9.45-től lesz a plébánián.

·    Szept. 8-án, péntek este a szentmisén a budapesti Lorem Ipsum Kvartett működik közre, a szentmise után egy rövid koncertre is sor kerül. Sok szeretettel hívjuk a testvéreket!

·      Túrakör tagjai szept. 9-én szombaton a Börzsönybe fognak kirándulni. Ipolytölgyesről Márianosztrára tervezik a túrát, kb. 14 km-t. Utazás vonattal Szobig, Alsógödről 8.10-kor, Felsőgödről  8.15-kor induló vonattal. Szeretettel hívnak minden túrázni vágyót!

·       Marton Zsolt megyéspüspök atya szept. 9-én délelőtt 11 órakor Vácott, a Barátok templomában tartja ezüstmiséjét. Erre az ünnepélyes alkalomra szeretettel hívja a gödi híveket is!

·   Szept. 10-én vasárnap délután 4 órakor a közösségi házban 3 gödi fiatal beszámolóját hallhatjuk, akik részt vettek a lisszaboni Ifjúsági Világtalálkozón. Szeretettel hívjuk a Testvéreket!

·    Várjuk azon középiskolások jelentkezését, akiknek 50 órás közösségi munkát kell végezniük. Ha vállalnak szociális vagy karitatív szolgálatot, akkor Kristóf atya tudja igazolni ezeket az órákat.

·     A váci Hétkápolna kegyhely hagyományos Mária napi búcsúja szept. 16-17-én kerül megrendezésre, részletek a plakáton olvashatók.

·     Szept. 17-én indul a ministráns foglalkozás vasárnaponként 16:30-tól a felsőgödi plébánián. Szeretettel várjuk az iskolás fiúkat!

·     Idén templomunk is csatlakozik  a szept. 16. és 24. között megrendezésre kerülő Ars Sacra kulturális programsorozathoz. Többek között lesz kiállítás, toronylátogatás, orgonabemutató, régizene és kórus koncertek. Részletek a hirdetőtáblán, honlapunkon, valamint az Ars Sacra Fesztivál weboldalán (https://ars-sacra.hu/) olvashatók.

·    Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

Szentlélek szeminárium indul Dunakeszin szeptember 13-án! Farkas Laci atya szeretettel hívja mindazokat, akik szeretnék a Biblián keresztül jobban megismerni Isten szeretetét, és megújítani a kapcsolatukat a bérmálásban megkapott Szentlélekkel. Az alkalmak szerda esténként 19-21 óra között lesznek. Éljünk ezzel a ritka, közeli és nagyon értékes lehetőséggel!
Jelentkezni az alábbi linken lehet:
 
 
Emmausz kurzus lesz Gödön, Bartha Angéla testvér és csapata vezetésével. A kurzus célja a Szentírás mélyebb megismerése és rajta keresztül Isten ma is nekünk szóló üzenetének meghallása. A két külön időpont okt.20-22 és nov.3-5 ugyanazt a kurzust takarja, elég az egyikre jelentkezni :) 
 
 
Szeptember 27-nov.5-ig Vácon is megrendezésre kerül a 40 nap az Életért kiállás a megfogant életekért naponta 8-17 óra között. Várjuk azokat a kedves testvéreket, akik szívesen vállalnának egy-egy órát, amit  imádkozással és csendes jelenléttel töltenek a váci Jávorszky kórház előtt.
Jelentkezni az alábbi email címen lehet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy személyesen vagy telefonon Takács Zsófinál.(06205444121)
 
. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT