2023. június 25.-július 2. ÉVKÖZI 12. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023. június 25.-július 2.

ÉVKÖZI 12. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (június 25.)

          8.30: Hívekért

         18.00: Hálából Veronikáért  /gitáros szolgálat/

        

SZERDA (június 28.)

          18.00: Hálából

                                                                                                

CSÜTÖRTÖK (június 29.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (június 30.)

        18.00: Szolgálattevőinkért

  

VASÁRNAP (július 2.)-Évközi 13.vasárnap

          8.30: Gál család † tagjai lelki üdvéért

        18.00: Milláért és édesanyjáért

 

·   Szeretnék köszönetet mondani a múlt heti Göd in God program szervezőinek, és mindazoknak, akik bármilyen szolgálatukkal hozzájárultak a plébániai napokhoz és a templombúcsúnk megünnepléséhez. Isten fizesse meg mindenki munkáját!

·       Jún.30-án pénteken a 4. csoportot kérjük a takarításra, köszönjük!

·       Jövő vasárnap a Szentszék javára történik a perselygyűjtés, előre is köszönjük adományaikat!

·       A keresztény újságok 2. félévi díját kérjük befizetni a sekrestyében.

·    Túrakör július 1-én szombaton Pilis-tetőre kirándul, ebédre egy kis sütögetést is terveznek. A táv kb. 11 km, a szintkülönbség 500 m. Utazás autókkal, találkozó 8.30-kor Alsógödön, a Kossuth téri parkolóban. Szeretettel várják a túrázni vágyókat!

·       A lelki adoptálók 6. találkozója júl.2-án (jövő vasárnap) 9.45-kor lesz a plébánián.

·    Júl. 2-án vasárnap este 18 órakor a Gödi Barokk Napok első koncertje lesz az alsógödi Szent István templomban. Részletek a plakáton és a szórólapokon olvashatók.

·     Egyházközségi buszos zarándoklatot szervezünk 2023. augusztus 21. és 25.között. A fő úticél Mariazell, de Kőszeg, Szombathely, Sárvár, Sopron megtekintése is szerepel a programban. Részletek a plakáton, és a hátul kihelyezett szórólapon olvashatók.

·      Gyalogos zarándoklatokat szerveznek a szalvatoriánusok Lengyelországba. Szaniszló atya  Sződligetről Krakkóba, az Isteni Irgalmasság bazilikába vezet zarándoklatot július 7.-15.-ig. Valamint Czestochowába Kristóf atya vezet gyalogos csoportot aug. 5.-12.-ig. Részleteket a plakátokon és a salvator.hu honlapon lehet olvasni.

·   A Karitász nem tud átvenni több ruhát, tisztelettel kérjük, hogy NE hagyjanak sehol karitásznak szánt zsákokat, csomagokat.

·      Nyelvi napközis táborok lesznek: az alsógödi plébánián július 17.-21.-ig, a felsőgödi plébánián pedig július 24.-28.-ig. Mindkét táborba várjuk a jelentkezőket Alsó- és Felsőgödről egyaránt. Délelőtt 9-12-ig alsótagozatos gyerekeknek, délután 14-17-ig felsőtagozatos és középiskolás fiataloknak lesznek foglalkozások.

 

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT