2023. június 18.-25. ÉVKÖZI 11. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023. június 18.-25.

ÉVKÖZI 11. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (június 18.)

          8.30: Élő unokáért

         18.00: Hívekért

        

SZERDA (június 21.)

          18.00: † Szülőkért és élő családtagokért

                                                                                                

CSÜTÖRTÖK (június 22.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (június 23.)

        18.00: † Bagdi Balázsért és Bagdi nagyszülők lelki üdvéért

  

VASÁRNAP (június 25.)-Évközi 12.vasárnap

          8.30: Hívekért

        18.00: Hálából Veronikáért  /gitáros szolgálat/

 

·       Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik az úrnapi oltárok díszítésében, a körmenet szervezésében segítettek, vagy bármilyen szolgálatukkal hozzájárultak az ünnep szebbé tételéhez. Külön köszönöm a Rendőrség szolgálatát, akik a körmenet idejére biztosították a teret.

·       Jún. 20-án kedden este 6 órától zenés dicsőítés lesz itt a templomban, lehetőség lesz személyes imát is kérni, szeretettel várjuk a Testvéreket!

·       Jún.23-án pénteken a 3. csoportot kérjük a takarításra, köszönjük!

·  Az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség szeretettel várja a 12 év feletti fiatalokat nyári táborába, Nagymarosra. A tábor időpontja július 3.-8.-ig. Jelentkezési határidő június 21. További információk a plakáton, és a mente.hu oldalon, illetve az Észak-Duna facebook oldalán olvashatók.

·  A szombati szentségimádás helyett szeretettel ajánljuk a testvéreknek a csütörtök esti alkalmat, amikor egy órára megpihenhetünk az Úr előtt.

·      Jövő vasárnap az esti 18 órai szentmise lesz az Imalánc a Családokért záró szentmiséje.

·     Egyházközségi buszos zarándoklatot szervezünk 2023. augusztus 21. és 25.között. A fő úticél Mariazell, de Kőszeg, Szombathely, Sárvár, Sopron megtekintése is szerepel a programban. Részletek a plakáton, és a hátul kihelyezett szórólapon olvashatók.

·      Gyalogos zarándoklat lesz Szaniszló atya vezetésével Sződligetről Krakkóba, az Isteni Irgalmasság bazilikába július 7.-25.-ig. Valamint Czestochowába Kristóf atya vezet gyalogos csoportot aug. 5.-12.-ig. Részleteket a plakátokon és a salvator.hu honlapon lehet olvasni.

 

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT