2023. június 11.-18. KRISZTUS SZENT TESTE ÉS VÉRE

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

2023. június 11.-18.

KRISZTUS SZENT TESTE ÉS VÉRE FÜ.

 

VASÁRNAP (június 11.)-ÚRNAPJA

          8.30: Takács és Papp család élő és † tagjaiért

         18.00: Hívekért

        

SZERDA (június 14.)

          18.00: Élő Éváért

          18.45: Bibliaóra

                                                                                                

CSÜTÖRTÖK (június 15.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (június 16.)-JÉZUS SZENT SZÍVE FÜ.

        18.00: Egyházközségünkért

  

VASÁRNAP (június 18.)-Évközi 11.vasárnap

          8.30: Élő unokáért

        18.00: Hívekért

 

·       A lelki adoptálók 5. találkozója most a reggeli szentmise  után lesz a plébánián.

·       Jún. 13-án a második keddi dicsőítés elmarad, helyette egy héttel később, jún. 20-án lesz.

·     Szeretettel hívjuk a Testvéreket június 16-17-18-án a gödi plébániai napokra, a Göd in God programra, templomunk Jézus Szíve búcsújára. Pénteken este az ünnepi szentmisét Szecsődi Péter atya, korábbi plébános fogja bemutatni. Utána agapé lesz, melyre örömmel fogadunk süteményeket, hideg fogásokat, salátákat. Este a Feltétel nélküli szeretet c. filmet fogjuk közösen megnézni. Szombaton Pokorny Péter festőművész fog előadást tartani és festést vezetni, majd bemutatkozik Tőrincsi Csaba és a Lámpás 92’ Alapítvány. Délutáni beszélgetésben megtudhatjuk, hogy kit milyen hivatásra hívott Isten. Fél 5-től bekapcsolódunk az Imalánc a Családokért dicsőítésébe. Este tábortűz lesz. Vasárnap a reggeli szentmise után közös bográcsozás, beszélgetés, sport, játék lesz a plébánián. Kérjük, hogy a honlapon lévő űrlapon, vagy a hátul kitett jelentkezési lapot kitöltve segítsék a szervezők munkáját és jelezzék részvételi szándékukat. Ünnepeljünk együtt Jézus Szíve ünnepén!

·       Jún.16-án pénteken a 2. csoportot kérjük a takarításra, köszönjük!

·       Jún. 17-én szombaton délután fél 5-től dicsőítés lesz az Imaláncban résztvevő családokért.

·      Megújult az alsó- és felsőgödi egyházközségek közös levelezőlistája, kérjük az új címet használják.  Új feliratkozással vagy kérdés esetén Heltovics Edét lehet keresni.

· Az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség szeretettel várja a 12 év feletti fiatalokat nyári táborába, Nagymarosra. A tábor időpontja július 3.-8.-ig. Jelentkezési határidő június 21. További információk a plakáton, és a mente.hu oldalon, illetve az Észak-Duna facebook oldalán olvashatók.

·  A szombati szentségimádás helyett szeretettel ajánljuk a testvéreknek a csütörtöki esti alkalmat, amikor egy órára megpihenhetünk az Úr előtt.

 

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT