2023. június 4.-11. SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023. június 4.-11.

SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA

 

VASÁRNAP (június. 4.)

          8.30: † Tarjányi Lajosné lelki üdvéért

         18.00: † Édesanya lelki üdvéért

        

SZERDA (június 7.)

          18.00: Nuszpl család élő és † tagjaiért

                                                                                                

CSÜTÖRTÖK (június 8.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (június 9.)

        18.00: Lugosi család élő és † tagjaiért

  

VASÁRNAP (június 11.)-KRISZTUS SZENT TESTE ÉS VÉRE FÜ.

          8.30: Takács és Papp család élő és † tagjaiért

        18.00: Hívekért

 

·  A felsőgödi Munkás Dalkör 100 éves évfordulója alkalmából ünnepi hangverseny és kórustalálkozó lesz itt templomunkban jún. 10-én délelőtt 10 órakor. Szeretettel várjuk a Testvéreket e szép jubileumra!

·       Jövő vasárnap Úrnapja lesz, a reggeli szentmise után körmenetet tartunk. Az oltárok előkészítéséhez szombaton este 18 órára várunk férfi segítséget. Akik szívesen segítenének és eddig is részt vettek az oltárok feldíszítésében, azokat vasárnap reggel 6 órára várjuk. Szívesen fogadunk virágokat, virágszirmokat. Valamint szeretnénk kérni segítőket, akik a körmenet alatt a baldahint és a zászlókat viszik. Előre is köszönjük!

·       A lelki adoptálók 5. találkozója jövő vasárnap délelőtt, a körmenet után lesz a plébánián.

·     Szeretettel hívjuk a Testvéreket június 16-17-18-án a gödi plébániai napokra, a Göd in God programra, templomunk Jézus Szíve búcsújára. Pénteken este az ünnepi szentmisét Szecsődi Péter atya, korábbi plébános fogja bemutatni. Utána agapé lesz, melyre örömmel fogadunk süteményeket, hideg fogásokat, salátákat. Szombaton lelki napot tartunk, melynek programját később hirdetjük. Vasárnap a reggeli szentmise után közös bográcsozás, beszélgetés, játék lesz a plébánián. Ünnepeljünk együtt Jézus Szíve ünnepén!

·     Meg fognak újulni a felsőgödi egyházközség kommunikációs csatornái: a honlap, levelezőlista, facebook csoport és youtube csatorna. Aki szívesen csatlakozna a munkához, keresse Heltovics Edét.

·       Az oltár előtt továbbra is gyűjtjük az imaszándékokat és hálaadásokat, melyekért minden szentmisében imádkozunk.

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT