2023. május 28.-június 4. PÜNKÖSDVASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023. május 28.-június 4.

PÜNKÖSDVASÁRNAP

 

VASÁRNAP (május 28.)

          8.30: Élő és † hívekért

         18.00: Varga és Both család élő és † tagjaiért

 

HÉTFŐ (május 29.) – PÜNKÖSDHÉTFŐ

          8.30: Szarka, Piros és Bodnár család élő és † tagjaiért

        

SZERDA (május 31.)

          18.00: Élő és † családtagokért

          18.45: Bibliaóra

 

CSÜTÖRTÖK (június 1.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (június 2.)

        18.00: † Reich Jánosné lelki üdvéért

  

VASÁRNAP (június 4.)-SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA

          8.30: † Tarjányi Lajosné lelki üdvéért

        18.00: † Édesanya lelki üdvéért

 

·       A ma esti szentmisében lesz a június 25-ig tartó Imalánc a Családokért nyitó szentmiséje.

·   Szeretettel ajánljuk iskolás fiúk és édesapáik számára az Ipoly melletti fiútábort, ahol a fiúk  Ipolydamásdon táboroznak.  A tábor időpontja: június 24. szombat – jún.30. péntekig. Érdeklődni és jelentkezni Burger Balázsnál lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

·     Meg fognak újulni a felsőgödi egyházközség kommunikációs csatornái: a honlap, levelezőlista, facebook csoport és youtube csatorna. Aki szívesen csatlakozna a munkához, keresse Heltovics Edét.

·   A szombati szentségimádás júniustól szünetel, legközelebb ősszel folytatjuk. Helyette ajánljuk a testvéreknek a csütörtöki csendes szentségimádást este 6 órától.

·    Jövő vasárnap lesz a gyermekek elsőáldozása, idén külön szentmisében, délelőtt 10.30-kor. Imádkozzunk értük és családjaikért, hogy mindig hűségesek maradjanak Jézushoz.

·    Elkészült a Római Misekönyv új magyar nyelvű kiadása, melynek használatát egyházmegyénkben Marton Zsolt megyéspüspök Pünkösd vasárnaptól rendelte el. Az új kiadásban számos szöveg új fordítást kapott. Ezek elsősorban a celebránsra tartozó szövegrészeket érintik, kivéve a közgyónás szövegét, melyből kikerült a Szűz Máriára vonatkozó "szeplőtelen" kifejezés. Kérjük a testvéreket, hogy a szentmisében figyelmesen, az új szöveggel imádkozzák a közgyónást!

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT