2023. április 16.-23. ISTENI IRGALMASSÁG VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

 

HIRDETÉS

2023. április 16.-23.

ISTENI IRGALMASSÁG VASÁRNAPJA

 

VASÁRNAP (ápr. 16.)

          8.30:  † Varga Mihályné lelki üdvéért

         18.00: Hívekért

        

SZERDA (ápr. 19.)

          18.00: Hálából Ilonáért

 

CSÜTÖRTÖK (ápr. 20.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (ápr. 21.)

        18.00: † Mohnács Györgyné Ilona lelki üdvéért

  

VASÁRNAP (ápr. 23.)-VASÁRNAP

          8.30: † Czibulka József és Julianna lelki üdvéért

        18.00: † Mészáros János és szülei lelki üdvéért

                    (Gitáros zenei szolgálat)

 

·    Ma délelőtt a Dunaparton kavicsmozaik készítés lesz, majd a plébánián kavicsfestés, ebéd, beszélgetés, találkozási lehetőség. Mindenkit várunk szeretettel!

·       Ápr. 18-án kedden délután 5 órakor a plébánián Wagner Mihály diakónus képes beszámolót tart a Szentföldről. Minden érdeklődőt várunk szeretettel.

·       Április 21-én pénteken a 4. csoportot kérjük a takarításra, köszönjük!

·   Ápr. 22-én szombaton az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség kirándulós tavaszi találkozóra hívja a fiatalokat, 12 éves kortól. A délelőtti programok 10 órától a szobi plébánián lesznek, délután pedig kirándulás lesz Márianosztrára, ahol a 18 órási szentmisével zárul a találkozó. Részletek a közösség facebook oldalán és a mente.hu oldalon találhatók.

·       Szombaton egész napos szentségimádás lesz itt a templomban, reggel 6-tól este 20 óráig.

·       Két hét múlva, a pápalátogatás hétvégéjén a vasárnap délelőtti misék elmaradnak mindkét templomban. Csak szombat este 6-kor Alsógödön és vasárnap este 6-kor Felsőgödön lesznek szentmisék. A Kossuth téri pápai szentmisére nem szükséges semmi regisztráció. A MÁV és a VOLÁNBUSZ díjmentes utazást biztosít a misére érkező és onnan hazatérő zarándokok számára. Részleteket a ferenc2023.hu oldalon lehet olvasni.

·       A lelki adoptálók  3. találkozója ápr. 23-án ¾ 10-től lesz a plébánián, a reggeli szentmise után.

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

 

Április 30-án két hét múlva vasárnap Ferenc pápa mutat be szentmisét Budapesten a Kossuth téren 9.30-kor. A pápai szentmisére regisztráció nem szükséges, az érkezőket fél 8-tól 8.15-ig engedik a térre, mindenki érkezési sorrendben foglalhatja el majd a helyét.

A pápalátogatásra érkezők ingyenesen utazhatnak a Máv és a Volán járatain, erről bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak.

Aki szeretne Gödiekkel együtt utazni és részt venni a pápai szentmisén az a Felsőgödről 6.13-kor Alsógödről 6.17-kor induló vonatra szálljon fel.

Ezen a napon templomainkban a délelőtti szentmisék elmaradnak. Aki nem megy a pápai szentmisére az a szombat esti alsógödi és a vasárnap esti felsőgödi szentmisén tehet eleget a vasárnapi miselátogatási kötelezettségének.

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT