2023. április 9.-16. HÚSVÉTVASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023. április 9.-16.

HÚSVÉTVASÁRNAP

 

VASÁRNAP (ápr. 9.)

          8.30: : † Sándor édesapáért

                   Ételszentelés

         18.00: Simon-Ascherman, Kómár és Knoblok család élő és † tagjaiért

 

HÚSVÉTHÉTFŐ (ápr. 10.)

           8.30: Szentmise  (Alsógödön 10.30-kor lesz szentmise)

           Este nem lesz szentmise!

        

SZERDA (ápr. 12.)

          Nem lesz szentmise!

 

CSÜTÖRTÖK (ápr. 13.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (ápr. 14.)

        18.00: Bahil család † tagjaiért

  

VASÁRNAP (ápr. 16.)-VASÁRNAP

          8.30: † Varga Mihályné lelki üdvéért

        18.00: Hívekért

 

·       Ápr. 11-én kedden este 18 órakor énekes dicsőítés lesz itt a templomban, utána 20 órakor agapé lesz a plébánián. Mindenkit szeretettel várunk.

·       Április 14-én pénteken a 3. csoportot kérjük a takarításra, köszönjük!

·     Pénteken az esti szentmise után Honti Attila atya orgonakoncertje lesz, részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Szeretettel hívjuk a testvéreket!

·       Ápr. 15-én szombaton a Túrakör a Holdvilág-árok és környékére kirándul. A táv kb. 15 km. Utazás autókkal, találkozó 8.30-kor Alsógödön, a Kossuth téri parkolóban.

·  Az idén a gödi plébániák családos tábora Balatonszemesen lesz július 14-től 16-ig, péntektől  vasárnapig. Regisztrálni a felsőgödi plébánia honlapján lehet április 16. vasárnapig!

·       A pápalátogatás idejére 50 fő középiskolás diák és kísérőik számára keresünk szállást, akik Csíkszeredából érkeznek. Ápr. 28-án pénteken és 29-én szombaton kellene őket elszállásolni. Akik szívesen befogadnának két éjszakára diákokat, kérjük a sekrestyében jelentkezzenek!

·       Váradi Anna könyvei kaphatók a sekrestyében.

·       „ti magatok is mint élő kövek lelki házzá épültök” Ezzel a mottóval ápr.16-ára, jövő vasárnapra egész napos programmal várjuk a testvéreket! A programmal együtt emlékezünk a 100 évvel ezelőtti eseményekre, amikor a felsőgödi templomépítő közösség tagjai 90 köbméter kavicsot gyűjtöttek a Duna medréből a templom alapjához. Délelőtt 10 órától a felsőgödi Dunaparton kavicsgyűjtés és kavicsmozaikok alkotása. Déltől kavicsfestés és ebéd a plébánián. Délután beszélgetés, együttlét, találkozási lehetőség. Az ebéd előkészítése érdekében kérjük előzetesen regisztráljatok a plébánia honlapján, vagy az alábbi qr kóddal:

image.png

 

 

·      Köszönjük szépen mindazok munkáját, segítségét, akik a húsvéti ünnepek előkészítésében, lebonyolításában részt vettek, Isten fizesse meg szolgálatukat!

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT