2023. február 5.-12. ÉVKÖZI 5. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023.  február 5.-12.

ÉVKÖZI 5. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (február 5.)

          8.30:  Hívekért

         18.00:  Lelki adoptálókért

        

SZERDA (február 8.)

        18.00: Gödön elhunyt testvéreinkért

        18.45: Bibliaóra a plébánián

 

CSÜTÖRTÖK (febr. 9.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (febr. 10.)

        18.00: † Pozsgai Erzsébet lelki üdvéért

 

VASÁRNAP (február  12.)-Évközi 6. vasárnap

         8.30: Hálából élő családtagokért és Tibor gyógyulásáért

       18.00: Élő Andrásért

 

·       2. gödi lelki adoptálást a Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe utáni vasárnap fogjuk elindítani fogadalomtétellel február 5-én, ma esti 18:00 órai szentmise keretében.  Szeretettel várunk mindenkit, aki imájával  kísérné egy megfogant magzat életét, akit az abortusz veszélye fenyeget a következő 9 hónapban. Kérdés esetén a sekrestyében lehet érdeklődni.

·       Febr. 10-én pénteken a 3. csoportot kérjük a takarításra, előre is köszönjük!

·       Szombaton egész napos csendes szentségimádás lesz itt a templomban.

·   A betegek világnapja alkalmából jövő vasárnap a szentmisék végén kiszolgáltatjuk a betegek szentségét. Kérjük, segítsék a beteg testvéreinket, hogy el tudjanak jönni a templomba.

·   A múlt hétvégi Új Élet Krisztusban kurzus résztvevői nevében szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, akik a kurzust támogatták süteménnyel, szendvicskészítéssel, fuvarozással, háttérimával, vagy bármi más segítséggel. Nagy öröm volt megélni azt a nagy szeretetet, ami sugárzott ezekből a szolgálatokból. Egyúttal szeretettel meghívjuk mindazokat, akiket érdekel ez a kurzus és a résztvevők tanúságtétele, március 3-án du. fél 5-től egy beszélgetésre, találkozásra.

·     Túrakör február 11-én szombaton kirándulásra hívja a testvéreket a Börzsönybe, Nagy-Galla és környékére. A táv kb. 14 km, szintkülönbség kb. 480 m. Utazás autókkal, találkozás 8.30-kor a felsőgödi Autópihenőben.

·       Köszönjük mindenki munkáját, akik tegnap segítettek a karácsonyfa lebontásban és a takarításban, Isten fizesse meg szolgálatukat!

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT