Új Jeruzsálem imacsoport

Új Jeruzsálem imacsoport

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

Új Jeruzsálem imacsoport

Kapcsolattartó: Horváth Péterné Zsuzsi  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   

 

A történetünk 20 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Gödön megszerveztük a Fülöp kurzust az Új Jeruzsálem Katolikus Karizmatikus Közösség keretein belül, több mint 120 fő részvételével. Ez tulajdonképpen az "Új Élet Krisztusban" lelkigyakorlat elődje volt.

 

Innen ered a kis csoportunk neve is, mely kezdetben 25 lekes tagot számlált és heti rendszerességgel találkoztunk. Azonban az évek során sokan lemorzsolódtak vagy más közösséghez csatlakoztak, így mára csak a szűk mag (6 fő) maradt meg.

A csoportnak Mikesy Julika a vezetője, aki az összekötő kapocs a budapesti nagy közösséggel.Szeretném hangsúlyozni, hogy mi ökumenikus csoport vagyunk és bárkit szeretettel fogadunk.

Az alkalmaink állandó részei a  személyes beszélgetések, tanúságtételek, igeolvasás, dicsőítés, egymásért való imádság és szeretet agapé.

Az összejöveteleket 2023 januártól hetente felváltva keddenként személyesen (Mikesy Julikánál), vagy online módon tarjuk meg. 

Szeretettel várunk mindenkit, aki fentiek alapján szívesen csatlakozna a kis közösségünkhöz,

Isten áldásával,

Horváthné Zsuzsi

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT