2023. január 29.- február 5. ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023. január 29.- február 5.

ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (január 29.)

          8.30: † Gizella édesanya lelki üdvéért

         18.00: † Szabó Nándor és neje Újhelyi Mária, valamint Marsai család

                  elhunytjai lelki üdvéért

        

SZERDA (február 1.)

        18.00: † Szülőkért és testvérekért

        18.45: Bibliaóra a plébánián

 

CSÜTÖRTÖK (febr. 2.)-Gyertyaszentelő Boldogasszony ü.

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (febr. 3.)-Szent Balázs püspök és vértanú e.

        18.00: † Bagdi Balázs lelke üdvéért

 

VASÁRNAP (február  5.)-Évközi 5. vasárnap

         8.30: Hívekért

       18.00: Lelki adoptálókért

 

·       Február 4-én szombaton 9 órától közösségi munkára hívjuk a testvéreket, a karácsonyfa lebontást és a takarítást szeretnénk elvégezni. A munka után, 12 órától este 20 óráig lesz a csendes szentségimádás.

·  Mivel a héten Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz, ezért a vasárnapi szentmiséken elvégezzük a gyertyaszentelés szertartását, lehet hozni saját gyertyákat. Valamint Szent Balázs püspök és vértanúra emlékezve pénteken, és a vasárnapi misék végén Balázs-áldásban részesítjük a testvéreket.

·       2. gödi lelki adoptálást a Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe utáni vasárnap, febr.5-én  a felsőgödi 18:00 órai szentmise keretében fogjuk elindítani fogadalomtétellel. Szeretettel várunk mindenkit, aki imájával és felajánlásaival kísérné egy megfogant magzat és hozzátartozói életét a következő 9 hónapban! Kérdés esetén a sekrestyében lehet érdeklődni.

·      A jubileum előkészítésével kapcsolatos megosztásra és megbeszélésre, közös imára és elmélkedésre várjuk a testvéreket február 3-án, pénteken 18 órától 21 óráig. A program része, hogy közösen részt veszünk az este 6 órai, elsőpénteki szentmisén. Szentmise után a program a plébánián folytatódik. Várunk mindenkit szeretettel.

·    Ismét szeretnénk támogatni a Makkosjánosiban élő testvéreket. Ezért kérjük, hogy aki tartós élelmiszert tudna felajánlani, szentmisék előtt vagy után tegye a gyóntatószék melletti részre. Előre is köszönjük az adományokat!

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT