2022. november 20.-27. KRISZTUS KIRÁLY VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

2022. november 20.-27.

KRISZTUS KIRÁLY VASÁRNAPJA

 

VASÁRNAP (november 20.)

          8.30: Hálából 41. házassági évfordulóra

         17.15: Rózsafüzér imádkozás a téren

         18.00: Hálából            

 

SZERDA (november 23.)

        18.00: Czikó és Schneider család elhunyt tagjaiért

 

CSÜTÖRTÖK  (november 24.)

        18.00 : Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (november 25.)

        18.00: † Édesapáért

 

VASÁRNAP (november 27.)-Advent 1.vasárnapja

          8.30: Hívekért

        17.40: Adventi gyertyagyújtás a templom előtti téren

        18.00: Hálából a Both és Varga családért   /Gitáros zenei szolgálat/

              /Szentmise után rózsafüzér imádkozás a templom előtti téren/    

 

·       Ma a Karitász javára történik a perselygyűjtés, köszönjük adományaikat!

·       Kárpátaljai testvérváros támogatására szánt pénzadományt még ma estig le lehet adni a sekrestyébe. A ma esti szentmise után a plébánián szerény agapé keretében beszélgetés lesz Miklós atyával, melyre szeretettel hívjuk a testvéreket!

·       Nov. 25-én pénteken a 4. csoport következik a takarításban, köszönjük munkájukat!

·  Nov. 26-án szombaton 10 órától itt a templomban megismétlésre kerül "Andrej Rubljov: Szentháromság ikon üzenetei" című elmélkedéses előadás, melyet Varga Éva festőművész testvérünk fog tartani. 11.30-tól folytatódik a szentségimádás, mely alatt gyóntatás lesz.

·     A Gödön élő Erdélyiek és Szimpatizánsok Baráti köre közös Adventi koszorú készítésre hívja a Testvéreket a templom előtti térre, nov. 26-án szombaton 15-17 óra között. A szervezők meleg teával és forralt borral várják az érkezőket.

 

     ·       Jövő vasárnap advent első vasárnapja lesz. A plébánián aznap, és advent további vasárnapjain   délután 4 órakor  „Szállást keres a Szent család” adventi ájtatosság lesz, szeretettel hívjuk a Testvéreket a közös imádkozásra-éneklésre. Az ünnepélyes adventi gyertyagyújtás 17.40-kor kezdődik  a téren lévő koszorúnál. Kis mécsesekben haza lehet vinni a lángot az otthoni adventi gyertyák meggyújtásához.        

    ·       Túrakör nov. 26-án szombaton Diósjenőről a Magas-Börzsönybe tervezi a kb. 14 km-es túrát. Utazás autókkal, találkozás 8.30-kor a felsőgödi Autóspihenőben.

·  2023-ra is meg lehet rendelni a gyerekeknek szóló Élő Kenyér misekalauzt Ez egy színes folyóirat 5-12 éves gyerekeknek, amely tartalmazza minden vasárnapra a mise, az olvasmány, a szentlecke és az evangélium szövegeit. Rövid magyarázatok, feladatok is segítik a megértést.  Az előfizetés egy évre 6000 Ft – (Tehát egy szám 500 Ft). Aki kéri az újságot, az  december 4-éig jelentkezzen valamelyik gödi templom sekrestyéjében. Fizetni a sekrestyékben a jelentkezéssel együtt kell.

·       Jövő évi naptárak megrendelhetők a sekrestyében. Valamint kérjük jelezzék, ha újságot szeretnének lemondani.

·       A hirdetések kinyomtatott formában elvihetők hátul a tartókból.

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT