2022. október 2. – 9. ÉVKÖZI 27. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. október 2. – 9.

ÉVKÖZI 27. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (október 2.)

          8.30: Élő és † hívekért

         18.00: Zentai család élő tagjaiért

 

SZERDA (október 5.)

        18.00: † Zsuzsanna lelki üdvéért

        18.45: Bibliaóra a plébánián

 

CSÜTÖRTÖK  (október 6.)

        18.00 : Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (október 7.)

        18.00: Berki és Kovács család elhunytjai lelki üdvéért

 

VASÁRNAP (október 9.)-Évközi 28. vasárnap

          8.30: Tiszta ifjúságért

        18.00: † Berecz János és Berecz Jánosné nagyszülők lelki üdvéért

 

·      Október hónap Rózsafüzér Királynője, a Boldogságos Szűzanya tiszteletére van szentelve, ezért ebben a hónapban szerdán-csütörtökön-pénteken fél 6-kor rózsafüzért imádkozunk, hívjuk a Testvéreket!

·       A lelki adoptálók 6.-ik találkozója most a reggeli szentmise után, 9.30-kor lesz a plébánián.

·       Okt.7-én  pénteken a 2. csoport következik a takarításban, előre is köszönjük munkájukat!

·  Folytatódnak a templomtető felújítási munkálatai. Kérjük, hogy óvatosan közlekedjenek a templom környékén. Szeretettel kérjük a Testvérek folyamatos anyagi támogatását a felmerülő költségekhez. Adományaikat befizethetik készpénzben vagy átutalással. A bankszámlaszám megtalálható a hirdetőtáblán, a plébánia honlapján, vagy hátul a kisasztalról is elvihető. Előre is köszönjük  adományaikat!

·  Okt.8-án, jövő szombaton Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország főpátrónája főünnepét tartja egyházunk. Emiatt az alsógödi esti szentmise nem vasárnap előesti mise lesz, hanem a főünnepről vett szentmise. Kérjük a testvéreket, hogy ezt vegyék figyelembe a hétvégi miselátogatáskor!

·      A Túrakör október 8-ára kerékpártúrát szervez Berkenyéről Zebegénybe. A táv kb. 35 km, a szintkülönbség kb.400 m. Az érdeklődőket kérjük, hogy okt. 6-ig Paulik Péternél jelentkezzenek.

·       Egy kitett dobozban továbbra is gyűjtünk  imaszándékokat, amelyekért minden szentmisében és szentségimádások alatt imádkozunk.  A leírt szándékok titkosak maradnak, és a hónap végén megsemmisítésre kerülnek. Ha továbbra is kérik a régi imaszándékokat, akkor az újakkal együtt kérjük azokat a következő hónapban is bedobni. 

·       Szombaton egész nap csendes szentségimádásra lesz lehetőség reggel 6 órától este 20 óráig, éljünk a lehetőséggel.

·       Szombatonként újra lesz Karitász vásár a plébánián 10 és 12 óra között. Újabb ruhákat egyelőre nem tudnak átvenni, kérjük senki NE hozzon!

·       Alsógödön! októbertől megváltozik az irodai szolgálat rendje: kedden 10-12 óráig, csütörtökön

     14-17 óráig lesz hivatali idő.

·       Okt. 21-én Özvegyek lelki napja lesz a felsőgödi plébánián. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók!

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT