2022. szeptember 25.-október 2. ÉVKÖZI 26. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. szeptember 25.-október 2.

ÉVKÖZI 26. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (szeptember 25.)

          8.30: † Szarvas Ferenc és neje Erzsébet lelki üdvéért

         18.00: † Kürtössy Endre lelki üdvéért

 

SZERDA (szeptember 28.)

        18.00: † Czékmány Győző lelki üdvéért és élő rokonokért,Beáért és Dittáért

 

CSÜTÖRTÖK  (szeptember 29.)

        18.00 : Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (szeptember 30.)

        18.00: Hálából házassági évfordulóra

 

VASÁRNAP (október 2.)-Évközi 27. vasárnap

          8.30: Hívekért

        18.00: Zentai család élő tagjaiért

 

·       Szept. 30-án  pénteken az 1. csoport következik a takarításban, előre is köszönjük munkájukat!

·    Szept. 9-én újra indult  a baba-mama klub a felsőgödi plébánián. Az alkalmak péntekenként 10-12 óra között vannak. Szeretettel várnak minden kismamát és édesanyát gyermekeikkel együtt.

·     Tegnap újra elkezdtük az egész napos szentségimádást reggel 6-tól este 20 óráig. Továbbra is számítunk azokra, akik korábban vállaltak 1-1 órát. De várjuk új testvérek jelentkezését is, ők Varga Marikát keressék az időbeosztással kapcsolatban.

·    Megkezdődtek a templom tető felújításának munkálatai. Kérjük, hogy óvatosan közlekedjenek a templom környékén. Szeretettel kérjük a Testvérek folyamatos anyagi támogatását a felmerülő költségekhez. Adományaikat befizethetik készpénzben, vagy átutalással. A bankszámlaszám megtalálható a hirdetőtáblán, a plébánia honlapján, vagy hátul a kisasztalról is elvihető. Előre is köszönjük  adományaikat!

·       Szept. 30-án pénteken a szentmise után, 18.45-kor Lengyel Zoltán orgonakoncertje lesz itt templomunkban. A koncert ingyenes, részletek a plakáton találhatók. Szeretettel hívjuk a Testvéreket!

·    Október 1-én lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, melyet szeretettel ajánlunk fiataljainknak! Részletek a plakáton, valamint a találkozó honlapján és facebook oldalán olvashatók!

·       A lelki adoptálók 6.-ik, szeptemberi találkozója okt.2-án 9.30-kor lesz a felsőgödi plébánián.

·       Imakilencedet indítunk október 8.-a, Magyarok Nagyasszonya ünnepéhez kapcsolódóan. Részleteket Váraljai Teréztől lehet megtudni.

·     Tegnap püspök atya akolitussá avatta Takács Bálint és Udvardy Zoltán testvérünket. Szeretettel gratulálunk nekik, és Isten áldását kérjük szolgálatukra!

·   Székely János püspök atya és több katolikus közösség felhívására, minden vasárnap esti 6-os mise után a felsőgödi templom előtti téren rózsafüzért fogunk imádkozni dec.4-ig. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne a békéért, Magyarországért, Gödért imádkozni!

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT