2022. szeptember 11.-18. ÉVKÖZI 24. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. szeptember 11.-18.

ÉVKÖZI 24. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (szeptember 11.)

          8.30: Hálából házassági évfordulóra

         18.00: † Mária lelki üdvéért

 

SZERDA (szeptember 14.)-Szent Kereszt felmagasztalása ü.

        17.00: Csendes szentségimádás a békéért!

        18.00: † Szülők lelki üdvéért

        18.45: Bibliaóra a plébánián

 

CSÜTÖRTÖK  (szeptember 15.)

        18.00 : Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (szeptember 16.)

        18.00: Gergely család † tagjaiért

 

VASÁRNAP (szeptember 18.)-Évközi 25. vasárnap

          8.30: † Tóth István és neje Erzsébet lelki üdvéért

        18.00: Élő és † hívekért

 

·       Szept. 16-án  pénteken a 3. csoport következik a takarításban, előre is köszönjük munkájukat!

·  Szeptember 9-én újra indult  a baba-mama klub a felsőgödi plébánián. Az alkalmak péntekenként 10-12 óra között vannak. Szeretettel várnak minden kismamát és édesanyát gyermekeikkel együtt Alsó- és Felsőgödről egyaránt. További információ a faliújságon található.

·       Szept. 12-én hétfőn délután elkezdődnek az ifjúsági hittanórák a plébánián, részletekért Burger Katalin hitoktatót lehet keresni. Óvodás hittan nagycsoportosok számára október 3-tól lesz.

·     A Püspöki Konferencia felhívására szept. 14-én szerdán, Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén európai imanap lesz, melynek keretében 17 órától csendes szentségimádást tartunk templomunkban, imádkozva a békéért. Szeretettel hívjuk a testvéreket erre az alkalomra!         

·       Szept. 18-án vasárnap délután 4 órakor a Rózsafüzér Társulat gyűlése lesz a plébánián!

 

·       Kedden este 6 órától újra gitáros dicsőítés lesz templomunkban. Különösen imádkozunk a testi-lelki betegekért, és lesz lehetőség személyes imádságot is kérni. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

·       Jövő héten megkezdődnek a templom tető felújításának munkálatai. Kérjük a Testvéreket, hogy óvatosan közlekedjenek a templom környékén. Ugyanakkor kérjük további anyagi támogatásukat is. Aki megteheti, kérjük járuljon hozzá a költségekhez készpénz befizetéssel, vagy átutalással. Előre is köszönjük az adományaikat!

·   A templom takarító csoportokba várjuk azokat az önkénteseket, akik 4 hetenként tudnának segíteni a templom takarításában. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

·   Templomunk Szent Imre kamarakórusa szeretettel várja tagjai közé mindazokat, akik szívesen részt vennének a liturgikus zenei szolgálatban. A próbák keddenként este 8 órától vannak a plébánián.

·       Imakilencedet indítunk október 8.-a, Magyarok Nagyasszonya ünnepéhez kapcsolódóan. Részleteket Váraljai Teréztől lehet megtudni.

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT