2022. szeptember 4.-11. ÉVKÖZI 23. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

2022. szeptember 4.-11.

ÉVKÖZI 23. VASÁRNAP

 

 

VASÁRNAP (szeptember 4.)

          8.30: Élő és † hívekért

         18.00: Hálából házassági évfordulóra

 

SZERDA (szeptember 7.)

        18.00: † Kopász Sándor lelki üdvéért születésének 100. évfordulóján,

              és neje Kopász Sándorné, valamint fiuk Kopász György lelki üdvéért

 

CSÜTÖRTÖK  (szeptember 8.)

        18.00 : Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (szeptember 9.)

        18.00: † Varga Imre lelki üdvéért

 

VASÁRNAP (szeptember 11.)-Évközi 24. vasárnap

          8.30: Hálából házassági évfordulóra

        18.00: † Mária lelki üdvéért

 

·       Szept. 9-én  pénteken a 2. csoport következik a takarításban, előre is köszönjük munkájukat!

·       felsőgödi gitáros énekkar szeptembertől szeretné megújulva újrakezdeni zenei szolgálatát, mely minden hónap 4. vasárnapjának esti szentmiséjén lenne. Örömmel hívnak és várnak mindenkit, aki énekkel vagy hangszerrel szívesen csatlakozna szolgálatukhoz. Az érdeklődőket szeptember 5-én, hétfőn 18 órától közös próbára várják a plébániára.

·    Szeptember 9-től folytatódik a baba-mama klub a felsőgödi plébánián. Az alkalmak péntekenként 10-12 óra között lesznek. Szeretettel várnak minden kismamát és édesanyát gyermekeikkel együtt Alsó- és Felsőgödről egyaránt. További információ a faliújságon található.

·       Túrakör következő kirándulása szeptember 10-én szombaton lesz a Cserhátba, Szanda várához. A táv kb. 15 km, utazás autókkal, találkozás 8.30-kor a felsőgödi Autóspihenőben. Mindenkit várnak szeretettel!

·       A Vác-Hétkápolnai Mária napi búcsú szeptember 10-11-én lesz, részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

·   Szept. 11-én vasárnap 16 órakor az alsógödi templomban a Gaude kórus hangversenye lesz, részletek a plakáton találhatók.

·       Egy kitett dobozban továbbra is gyűjtünk  imaszándékokat, amelyekért minden szentmisében és szentségimádások alatt imádkozunk.  A leírt szándékok titkosak maradnak, és a hónap végén megsemmisítésre kerülnek. Ha továbbra is kérik a régi imaszándékokat, akkor az újakkal együtt kérjük azokat a következő hónapban is bedobni.  

·       Továbbra is gyűjtjük a tartós élelmiszert és tisztító-, tisztálkodási szereket a kárpátaljai rászorulók javára. Aki szeretne adakozni, a gyóntatószék mellett helyezheti el adományát. Ha összejön egy autónyi, akkor elszállítjuk a testvérvárosba. Előre is köszönjük az adományokat!

·       A templom takarító csoportokba várjuk azokat az önkénteseket, akik 4 hetenként tudnának segíteni a templom takarításában. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT