2022. június 19.-26. KRISZTUS SZENT TESTE ÉS VÉRE - ÚRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. június 19.-26.

KRISZTUS SZENT TESTE ÉS VÉRE - ÚRNAPJA

 

VASÁRNAP (június 19.)

          8.30: Hívekért

         18.00: Hálából gyermekért

 

SZERDA (június 22.)

        18.00: Gál Péter édesapa lelki üdvéért

        18.45: Bibliaóra

 

CSÜTÖRTÖK  (június 23.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (június 24.)-JÉZUS SZENT SZÍVE FÜ

        18.00: Egyházközségünkért

 

VASÁRNAP (június 26.)-Évközi 13. vasárnap

          8.30: Élő unokáért

        18.00: Zsezserán család élő és † tagjaiért

 

 

·       Jún. 24-én tartjuk templomunk búcsú ünnepét. Este 6 órakor az ünnepi szentmisét Honti Attila atya mutatja be, aki most ünnepli pappá szentelésének 10. évfordulóját. A szentmise után egy kis orgonakoncertre is sor kerül. Szeretettel várunk mindenkit erre az ünnepre!

·    Jún. 26-án vasárnap 13 órától a templombúcsú alkalmából családi délutánra hívjuk a Testvéreket a plébánia udvarára.  Az ebédhez kérjük hozzanak magukkal tányért és evőeszközt. Az ebéd mellé szívesen fogadunk a hölgyektől süteményt, az uraktól italt, üdítőt.

·       Június 24-én pénteken a 2. csoportot kérjük a takarításra, előre is köszönjük!

·  Jövő vasárnap a templomtető felújítására lesz a perselygyűjtés, várhatóan szeptemberben el tudják kezdeni a munkálatokat.

·       Az idei Göd in God plébániai tábort július 7-e és 10-e között tartjuk a felsőgödi plébánián, melyre szeretettel várunk mindenkit!  Az idei témánk: „A művészetek által Istenhez”. Lehet még jelentkezni a plébánia honlapján lévő regisztrációs linken, vagy pedig papír alapon a hátul kitett jelentkezési lapon.

·     Az aug. 22. és 26. közötti lengyelországi zarándoklatra 35.000 Ft előleg befizetésével hivatalosan  a sekrestyében lehet jelentkezni, ugyanott kapható részletes tájékoztató is.

·       Köszönöm szépen mindazok munkáját, akik az Úrnapi oltárok díszítésében és a körmenet szervezésében segítettek, Isten fizesse meg szolgálatukat!

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT