2022. május 1.- 8. HÚSVÉT 3. VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. május 1.- 8.

HÚSVÉT 3.  VASÁRNAPJA

 

 

VASÁRNAP (május 1.)

          8.30: Both és a Varga család élő és † tagjaiért

         18.00: † Édesapáért

 

SZERDA (május 4.)

        18.00: † Mária lelki üdvéért

        18.45: Bibliaóra

 

CSÜTÖRTÖK  (május 5.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (május 6.)

        18.00: Hálából

 

VASÁRNAP (május 8.)-Húsvét 4. vasárnapja

          8.30: † Gizelláért és élő családtagokért

        18.00: Hívekért

 

·       Május a Szűzanya hónapja, a Loretói litániát szerdán és pénteken a szentmisék végén, kedden és csütörtökön pedig 17.30-kor imádkozzuk, hívjuk a testvéreket a közös imára!

·       Május 6-án pénteken a 3. csoportot kérjük a takarításra, előre is köszönjük!

·       Szombaton reggel 6-tól este 20 óráig csendes szentségimádás lesz.

·       Szeretnénk a felsőgödi Karitász tevékenységét egy kicsit felélénkíteni, kibővíteni, ezért a mostani tagok mellé várjuk új tagok jelentkezését. Május 7-én szombaton 10 órakor a plébánián megbeszélést tartunk, melyre várjuk mindazokat, akik részt tudnának vállalni a Karitász munkájában.

·  Jövő vasárnap (május 8.) a reggeli szentmise után tartjuk meg a VÁRUNK programot a plébánián. Még sok részfeladatra várunk jelentkezőket, kérjük, aki tudna segíteni, jelentkezzen Udvardy Zoltánnál.

·       2022. aug. 22.-26.-ig buszos zarándoklatot tervezünk Lengyelországba. A programban többek között Czestochowa, Krakkó és Wadowice (Szent II.János Pál pápa szülővárosa) szerepel. A költség kb. 70-80.000 Ft/fő.  A szállás 2 személyes szobákban, félpanziós ellátással. Akit érdekel, feliratkozhat a sekrestyében, részleteket hamarosan hirdetünk.

·    Köszönetet mondunk mindazoknak, akik tartós élelmiszerrel vagy más adománnyal támogatták Jánosi lakosságát. A héten elvittük az összegyűlt adományokat. Jelenleg kb. 50 főnek, köztük 20 gyereknek tudják biztosítani a szállást és ellátást, de szükség van még további támogatásra. Ezért templomainkban továbbra is gyűjtjük a tartós élelmiszereket, és ha összejön megfelelő mennyiség, akkor ismét elszállítjuk Jánosiba. Mindenkinek Isten fizesse meg eddigi adományát!

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT