2022. április 24.-május 1. ISTENI IRGALMASSÁG VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. április 24.-május 1.

ISTENI IRGALMASSÁG VASÁRNAPJA

 

 

VASÁRNAP (április 24)

          8.30: Hívekért

         18.00: † Mácsik István lelki üdvéért

 

SZERDA (április 27.)

        18.00: Hálából

        18.45: Bibliaóra

 

CSÜTÖRTÖK  (április 28.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (április 29.)

        18.00: Hálából

 

VASÁRNAP (május 1.)-Húsvét 3. vasárnapja

          8.30: Both és a Varga család élő és † tagjaiért

        18.00: † Édesapáért

 

·       Ápr. 29-én pénteken a 2. csoportot kérjük a takarításra, előre is köszönjük!

·   Ápr. 30-án szombaton reggel 6-tól este 20 óráig lesz szentségimádás, de közben 9-11-ig a gyerekek gyónása miatt szüneteltetjük.

·      Május 1-jén vasárnap a reggeli misét követően sok év után újra majálist tartunk, ezúttal a plébániakertben, női-férfi-gyermek focival, játékokkal, beszélgetéssel, közös ebéddel, a kora délutáni órákig. Az ebéd tervezhetősége érdekében kérjük, hogy szerda estig minden család a létszám megadásával jelezze részvételi szándékát a sekrestyében vagy a plébániai levelezőlistán elküldött táblázatban. A jelentkezéskor kérjük feltüntetni azt is, ha valaki segíteni tudna a kert előkészítésében vasárnap reggel 8-kor, vagy a rendrakásban délután. Az ingyenes ebéd egytálétel lesz, amihez kérjük hozzanak magukkal tányért és evőeszközt. Ital- és sütemény hozzájárulást köszönettel veszünk. Mindenkit szeretettel hívunk. (Esős idő esetén a majális elmarad.)

·     Szeretnénk a felsőgödi Karitász tevékenységét egy kicsit felélénkíteni, kibővíteni, ezért a mostani tagok mellé várjuk új tagok jelentkezését. Május 7-én szombaton 10 órakor a plébánián megbeszélést tartunk, melyre várjuk mindazokat, akik részt tudnának vállalni a Karitász munkájában.

·     2022. aug. 22.-26.-ig buszos zarándoklatot tervezünk Lengyelországba. A programban többek között Czestochowa, Krakkó és Wadowice (Szent II.János Pál pápa szülővárosa) szerepel. A költség kb. 70-80.000 Ft/fő.  A szállás 2 személyes szobákban, félpanziós ellátással. Ez egyenlőre csak igény felmérés, de akit már most érdekel, feliratkozhat a sekrestyében.

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT