2022. március 27.-április 3. NAGYBÖJT 4. VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. március 27.-április 3.

NAGYBÖJT 4. VASÁRNAPJA

 

VASÁRNAP (március 27.)

          8.30: † Zsoldos Dezső halálának évfordulójára,

                   valamint a Zsoldos és Nika család élő és † tagjaiért

         18.00: Hívekért

 

SZERDA (március 30.)

        18.00: Hálából

        18.45: Bibliaóra

 

Csütörtök (március 31.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (április 1.)

        18.00: Papp és Takács család elhunytjai lelki üdvéért

        18.45: Keresztút /közben gyóntatás/

 

VASÁRNAP (április 3.)-Nagyböjt 5.vasárnapja

          8.30: Bozóky Gyula lelki üdvéért

        18.00: Élő Józsefért és családjáért, valamint Richárd gyógyulásáért

 

·       Ápr. 1-én pénteken a 2. csoportot kérjük a takarításra, előre is köszönjük!

·   Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepéhez kapcsolódva lelki örökbefogadásra hívjuk a Testvéreket, amely Gödön először kerül megszervezésre. Aki jelentkezik erre, az fogadalomtétellel vállalja, hogy 9 hónapon keresztül minden nap imádkozik egy magzatért, akit az abortusz veszélye fenyeget, és akit csak Isten ismer. Még lehet jelentkezni a hátul kitett papíron. A fogadalomtétel a ma esti (márc.27.) szentmise keretében lesz.

·       Ápr. 2-án a plébánia udvarban lévő fenyők kivágásához kérünk segítséget a testvérektől. 9 órától tervezzük a munkát, előre is köszönjük, ha néhányan el tudnak jönni.

·       Túrakör következő kirándulása ápr. 2-án szombaton lesz a Börzsönybe, Nagy-Galla hegycsúcsra. A táv kb. 15 km, szintkülönbség kb. 500 m. Utazás autókkal, találkozó a felsőgödi Autópihenőben 8.30-kor, szeretettel hívják a túrázni vágyókat!

·       Ápr. 3-án vasárnap ismét VÁRUNK program lesz a plébánián játékkal, beszélgetéssel, szeretettel hívjuk a Testvéreket a reggeli szentmise után.

·       A héten Jánosiban voltam, és elvittük az élelmiszer és pénz adományt Miklós atyáékhoz. Hálás szívvel köszöni a gödi hívek adományait! Sajnos még hosszú ideig szükségük lesz tartós élelmiszerre, mivel a helyieket és a községbe érkező menekülteket is támogatniuk kell. Ezért továbbra is gyűjtjük a tartós élelmiszert Miklós atyáék számára. Kérjük, aki megteheti, a gyóntatószék mellé tegye le adományát. Ha összegyűlik egy autóra való, akkor újból elvisszük Jánosiba. Köszönjük a Testvérek eddigi támogatását is, Isten fizesse meg!

·       Márciustól a templom bejáratánál kitett dobozban imaszándékokat gyűjtünk. A dobozban levő szándékokért nemcsak a szentmisében, hanem a szentségimádások alatt is imádkozni fogunk.

·       Szombaton reggel 6-tól este 20 óráig csendes szentségimádás lesz, éljünk a lehetőséggel!

·       A jövő vasárnap a Szentföld javára lesz a perselygyűjtés, előre is köszönjük adományaikat!

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT