2022. március 20.-27. NAGYBÖJT 3. VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. március 20.-27.

NAGYBÖJT 3. VASÁRNAPJA

 

VASÁRNAP (március 20.)

          8.30: † Jánosokért és Lászlóért

         18.00: Zsezserán család élő és † tagjaiért

 

SZERDA (március 23.)

        18.00 † Gál és Nagy dédszülőkért

        18.45: Bibliaóra

 

Csütörtök (március 24.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (március 25.)-Gyümölcsoltó Boldogasszony főü.

        18.00: Szentmise lelkigyakorlatos prédikációval

                   Hálából házassági évforduló alkalmából          

        18.45: Keresztút /közben gyóntatás/

 

VASÁRNAP (március 27.)-Nagyböjt 4.vasárnapja

          8.30: † Zsoldos Dezső halálának évfordulójára,

                   valamint a Zsoldos és Nika család élő és † tagjaiért

        18.00: Hívekért

 

·       Márc. 25-én pénteken a 4. csoportot kérjük a takarításra, előre is köszönjük!

·       Nagyböjti lelkigyakorlat lesz márc.25.és 27. között, melyet dr. Jitianu Liviu atya tart, aki Zürichből érkezik hozzánk. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

·      Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepéhez kapcsolódva lelki örökbefogadásra hívjuk a Testvéreket. Itt Gödön először kerül megszervezésre ez a karácsonyig tartó imádkozás. Ennek lényege, hogy fogadalomtétellel Isten színe előtt ígéretet teszünk, hogy 9 hónapon keresztül minden nap imádkozunk egy magzatért, akit az abortusz veszélye fenyeget, és akit csak Isten ismer. Imádkozunk a szüleiért is, hogy szeretni és vállalni tudják gyermeküket, hogy e gyermek megszülethessen és szeretetben, elfogadásban, törvényes családi körülmények között nőhessen fel. 9 hónapon át minden nap elmondunk egy tized rózsafüzért (egy Miatyánk és tíz Üdvözlégy), és ezt az imát:

 

             "Uram Jézus!Édesanyád, Mária közbenjárására, aki szeretettel szült világra Téged, valamint Szent Józsefnek, a bizalom emberének közbenjárására, aki születésed után gondoskodott Rólad, kérlek, annak a meg nem született gyermeknek érdekében, akit lélekben adoptáltam, és akit a halál veszélye fenyeget. Kérlek adj szüleinek szeretetet és bátorságot, hogy meghagyják gyermekük életét, melyet Te magad rendeltél számára.Ámen "

 

 A fogadalomtételre jövő vasárnap (márc.27.) az esti szentmisében kerül sor. Akik szeretnének ebben részt venni, kérjük iratkozzanak fel név és elérhetőség megadásával a hátul kitett papírra, vagy keressék Pintérné Andreát a 

20/771-9303 telefonszámon.

·       Nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés lesz március 20. és 27. között. Kérjük, hogy adományaikat a gyóntatószék mellett helyezzék el, előre is köszönjük!

·       Márciustól a templom bejáratánál kitett dobozban imaszándékokat gyűjtünk. A dobozban levő szándékokért nemcsak a szentmisében, hanem a szentségimádások alatt is imádkozni fogunk. A leírt szándékok titkosak maradnak, és a hónap végén megsemmisítésre kerülnek. Az új imaszándékokat a régiekkel együtt - ha továbbra is kérik, a következő hónapban újra kérjük bedobni. 

·       A jövő vasárnapi perselygyűjtést a templomtető felújítására fordítjuk, előre is köszönjük adományaikat!

·       Felhívjuk a Testvérek figyelmét, hogy jövő vasárnap hajnalban óraátállítás lesz, egy órával előre kell állítani az órákat!

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT