2022. március 13.-20. NAGYBÖJT 2. VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. március 13.-20.

NAGYBÖJT 2. VASÁRNAPJA

 

VASÁRNAP (március 13.)

          8.30: Szarka család elhunyt tagjaiért

         18.00: Hívekért

 

SZERDA (március 16.)

        18.00 † Szegvári Lajos és felesége Irén lelki üdvéért

    

Csütörtök (március 17.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (március 18.)

        18.00: † Sándor édesapáért, és élő Jószefért és Sándorokért

        18.45: Keresztút /közben gyóntatás/

 

VASÁRNAP (március 20.)-Nagyböjt 3.vasárnapja

          8.30: † Jánosokért és Lászlóért

        18.00: Zsezserán család élő és † tagjaiért

 

·       Szerdán elmarad a bibliaóra.

·       A héten a 4.csoport helyett az 1.csoport fog takarítani szombat reggel, ezért kivételesen a szentségimádás szombaton 10 órától este 20 óráig lesz.

·    Akik az imakilencedre jelentkeztek, azok hátul a kisasztalról kérjük vigyék el a név szerinti beosztást az imával együtt.

·     Nagyböjti lelkigyakorlat lesz márc.25.és 27. között, lehetőség lesz a szentgyónás elvégzésére. Részleteket jövő héten hirdetünk.

·    A testvérváros, Jánosi támogatására szánt pénzadományokat még a mai napon gyűjtjük.  A Karitász által szervezett, Ukrajnába küldött tartós élelmiszer gyűjtés még márc. 20-ig folytatódik, kérjük, hogy a gyóntatószék mellett helyezzék el a csomagokat. Előre is köszönünk minden adományt!

·       Várjuk azon házaspárok jelentkezését, akik szeretnének bekapcsolódni bármilyen formában a jegyesoktatásba. Akár úgy, hogy előre egyeztetett időpontban fogadnak jegyeseket saját otthonukba, bemutatva családjukban megélt hitüket, akár foglalkozáson tanúságtétellel, vagy valamilyen házassággal kapcsolatos előadással. A közösségépítésnél (is) nagy jelentősége lenne. Aki kedvet érez hozzá, jelentkezzen Vagner Mihály diakónusnál.(30/378-1123; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

·       Márciustól a templom bejáratánál kitett dobozban imaszándékokat gyűjtünk. A dobozban levő szándékokért nemcsak a szentmisében, hanem a szentségimádások alatt is imádkozni fogunk. A leírt szándékok titkosak maradnak, és a hónap végén megsemmisítésre kerülnek. Az új imaszándékokat a régiekkel együtt - ha továbbra is kérik, a következő hónapban újra kérjük bedobni. 

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT