2022. március 6.-13. NAGYBÖJT 1. VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. március 6.-13.

NAGYBÖJT 1. VASÁRNAPJA

 

 

VASÁRNAP (március 6.)

          8.30: † Helén lelki üdvéért

         18.00: Kiss és Kaffka család élő és † tagjaiért

 

SZERDA (március 9.)

        18.00 † Forszt László és Forszt Lászlóné szülők lelki üdvéért

        18.45: Bibliaóra

    

Csütörtök (március 10.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (március 11.)

        18.00: †  Szülők lelki üdvéért

        18.45: Keresztút /közben gyóntatás/

 

VASÁRNAP (március 13.)-Nagyböjt 2.vasárnapja

          8.30: Szarka család elhunyt tagjaiért

        18.00: Hívekért

 

·       Ma délelőtt VÁRUNK program lesz a plébánián beszélgetéssel, játékkal.

·       Ma délután 16.30-kor jótékonysági koncert és adománygyűjtés lesz itt a templomban a kárpátaljai testvérváros, Makkosjánosi javára. Vendégünk lesz Egressy Miklós görögkatolikus lelkész is. A helyszíni adománygyűjtés mellett banki átutalásos adományozásra is van lehetőség. Aki nem tud  eljönni a mai koncertre, de szeretne adományával segíteni, az a következő hét folyamán is megteheti a kitett dobozba, mivel Miklós atya jövő hétvégén ismét Gödre jön. Előre is köszönjük a testvérek adományait!

·       Márc.8-án kedden este 6 órától dicsőítés lesz itt a templomban. Az alkalom kb. fél 8-ig tart, a végefelé külön imádkozunk betegekért, és azokért akik kérik.

·       Márc.11-én pénteken a 3. csoport következik a takarításban, előre is köszönjük.

·       Szombaton reggel 6-tól este 20 óráig csendes szentségimádás lesz.

·       Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepére készülve imakilenced indul márc. 17.-től 25.-ig. Aki szeretne csatlakozni az eddigi imádkozókhoz, és szívesen vállalna napi 1-1 óra kötött vagy kötetlen imát, kérjük, hogy a hátul kitett lapra iratkozzon fel telefonszámmal együtt, vagy keresse Váraljai Terézt. Az imádkozóknak jövő vasárnap lesz kiosztva a javasolt ima és a beosztás.

·       Várjuk azon házaspárok jelentkezését, akik szeretnének bekapcsolódni bármilyen formában a jegyesoktatásba. Akár úgy, hogy előre egyeztetett időpontban fogadnak jegyeseket saját otthonukba, bemutatva családjukban megélt hitüket, akár foglalkozáson tanúságtétellel, vagy valamilyen házassággal kapcsolatos előadással. A közösségépítésnél (is) nagy jelentősége lenne. Aki kedvet érez hozzá, jelentkezzen Vagner Mihály diakónusnál.(30/378-1123; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

·       Márciustól a templom bejáratánál kitett dobozban imaszándékokat gyűjtünk. A dobozban levő szándékokért nemcsak a szentmisében, hanem a szentségimádások alatt is imádkozni fogunk. A leírt szándékok titkosak maradnak, és a hónap végén megsemmisítésre kerülnek. Az új imaszándékokat a régiekkel együtt - ha továbbra is kérik, a következő hónapban újra kérjük bedobni. 

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT