2022. február 6.-13. ÉVKÖZI 5. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. február 6.-13.

ÉVKÖZI 5. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (február 6.)

          8.30: Élő családtagokért és rokonokért

         18.00: Élő Mihályért és családjáért

 

SZERDA (február 9.)

        18.00: † Telek szülőkért és gyermekükért

        18.45: Bibliaóra a plébánián

 

Csütörtök (február 10.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (február 11.)

        18.00: † Kis szülőkért és gyermekükért

 

VASÁRNAP (február 13.)-Évközi 6.vasárnap

          8.30: † Kánya Istvánért és élő feleségéért

        18.00: Hívekért

 

·       Febr. 8-án kedden este 6 órától dicsőítésre várjuk a testvéreket ide a templomba.  Az alkalom kb. fél 8-ig tart, a végefelé külön imádkozunk  betegekért és azokért, akik kérik.

·       Febr. 11-én pénteken lesz a betegek világnapja. A szentmise végén kiszolgáltatjuk a betegek szentségét, a mise előtt ¼ 6-tól gyóntatás lesz. Kérjük, segítsék beteg testvéreinket, hogy el tudjanak jönni a templomba. Szombaton  az alsógödi templomban az esti szentmise végén is lesz lehetőség a betegek szentségének felvételére.

·       Febr. 11-én pénteken a 3. csoportot kérjük a takarításra, előre is köszönjük.

·       Szombaton reggel 6-tól este 20 óráig csendes szentségimádás lesz.

·  Az idei évben emelkedtek a keresztény újságok árai. Akik már korábban kifizették, kérjük, hogy a sekrestyében rendezzék a különbözetet, köszönjük.

· Febr. 18-án este 7 órától dr. Papp Miklós görögkatolikus atya tart előadást templomunkban a Házasság hete programsorozatban. Részletek a plakáton találhatók.

·  A gödi Piarista Szakképző Iskola és Kollégium várja a végzett nyolcadikos diákokat. A piarista rend által fenntartott intézményben négy szakmát tanulhatnak a fiatalok: ács, asztalos, illetve szerkezet-, és karosszérialakatos. Az orientációs évfolyamra azokat a diákokat várják, akik még nem tudják, milyen irányban tanulnának tovább, vagy szükségük van matematika, magyar és angol nyelv, kommunikáció terén tudásuk, önismeretük megerősítésére. Központi írásbeli nélkül is lehetséges a bejutás. A jelentkezéssel kapcsolatos információkat kifüggesztettük a faliújságra, de azok elérhetőek az iskola weboldalán és facebook oldalán. 

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT