2022. január 30.-február 6. ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. január 30.-február 6.

ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (január 30.)

          8.30: Hívekért

         18.00: † Szabó Nándor és neje Újhelyi Mária, valamint Marsai család † tagjaiért

 

SZERDA (február 2.)-Urunk bemutatása, Gyertyaszentelő Boldogasszony ü.

        18.00: Hálából

  Ebben a szentmisében megszenteljük a hívek által hozott gyertyákat!

        18.45: Bibliaóra a plébánián

 

Csütörtök (február 3.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (február 4.)

        18.00: † Balázs és Bagdi nagyszülőkért

 

VASÁRNAP (február 6.)-Évközi 5.vasárnap

          8.30: Élő családtagokért és rokonokért

        18.00: Szentmise

 

·       A héten Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz, ezért szerdán, és a vasárnapi szentmiséken elvégezzük a gyertyaszentelés szertartását, kérjük a Testvéreket hozzanak magukkal gyertyákat. Valamint Szent Balázs püspök és vértanúra emlékezve Balázs-áldásban részesítjük a testvéreket a vasárnapi szentmisék végén.

·       A héten első péntek lesz, a plébános atya csütörtök délután tudja meglátogatni a betegeket.

·       Febr. 5-én szombaton 9 órától közösségi munkára hívjuk a testvéreket ide a templomba, a karácsonyfa lebontást és a takarítást szeretnénk elvégezni. A munka és egyéb program miatt szombaton nem lesz szentségimádás!

·       Szintén febr. 5-én lesz a Túrakör következő kirándulása a Prédikálószékre. A táv kb. 11 km, szintkülönbség kb. 530 m. Utazás autókkal, találkozó 8.30-kor Alsógödön, a Kossuth téri parkolóban. Szeretettel várják a túrázni vágyókat!

·       Már  most hirdetjük, hogy a nyári plébániai tábor július 7-10-ig lesz, a helyszín még egyeztetés alatt van.

·       A gödi Piarista Szakképző Iskola és Kollégium várja a végzett nyolcadikos diákokat. A piarista rend által fenntartott intézményben négy szakmát tanulhatnak a fiatalok: ács, asztalos, illetve szerkezet-, és karosszérialakatos. Az orientációs évfolyamra azokat a diákokat várják, akik még nem tudják, milyen irányban tanulnának tovább, vagy szükségük van matematika, magyar és angol nyelv, kommunikáció terén tudásuk, önismeretük megerősítésére. Központi írásbeli nélkül is lehetséges a bejutás. A jelentkezéssel kapcsolatos információkat kifüggesztettük a faliújságra, de azok elérhetőek az iskola weboldalán és facebook oldalán. 

·       Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT