2021. december 5.-12. ADVENT 2. VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2021. december 5.-12.

ADVENT 2. VASÁRNAPJA

 

VASÁRNAP (december 5.)

          8.30: Bodnár, Piros és Szarka család elhunytjaiért

         17.30: Adventi gyertyagyújtás a templom előtti koszorún

         18.00: Hívekért

 

KEDD (december 7.)-Szent Ambrus püspök e..

          6.00: Rorate igeliturgia

 

SZERDA (december 8.)-Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatása fü.

          6.00: Rorate szentmise – Élő Józsefért és családjáért

        18.45: Biblia óra a plébánián

 

CSÜTÖRTÖK (december 9.)

          6.00: Rorate igeliturgia

 

PÉNTEK (december 10.)

         18.00Lelkigyakorlatos szentmise / † Valériáért

 

VASÁRNAP (december 12)-Advent 3. vasárnapja

          8.30: Galambos család élő és † tagjaiért

         17.30: Adventi gyertyagyújtás a templom előtti koszorún

         18.00: † Sógor Sándor és felesége lelki üdvéért

 

·       Ma délután 4 órakor „Szállást keres a Szent Család” adventi ájtatosság lesz a plébánián. Szeretettel hívjuk a Testvéreket a közös imádkozásra-éneklésre.

·       Múlt vasárnap a templomtető felújítására 208.360 Ft gyűlt össze, köszönjük  szépen a Testvérek adományát!

·       Dec. 8-án ünnepeljük a szalvatoriánusok és szalvátor nővérek alapításának évfordulóját. Ebből az alkalomból hálaadó szentmise lesz a sződi templomban 18 órakor, melyben a szerzetesek megújítják szerzetesi fogadalmukat. Szeretettel várjuk a gödi híveket is erre az ünnepre.

·       Péntektől vasárnapig adventi lelkigyakorlat lesz templomainkban, melyet Gegő Julianus ferences szerzetes atya vezet, aki Szászsebesről érkezik. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható. A vasárnap esti szentmise perselyadományát a vendég atyának ajánljuk.

·       Szeretettel hirdetjük, hogy útjára indul a ministráns tanuló csoport. Azokat a fiúkat várjuk, akik már voltak elsőáldozók, és esetleg tapasztalattal rendelkeznek az oltár körüli szolgálatról. Az első alkalom ma délután 5 órakor lesz a közösségi teremben. Érdeklődni Dávid Robinál lehet(tel: 06-30-646-0138, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

·       December 10-én pénteken a 2.csoport következik a takarításban, köszönjük szépen!

·       Dec.11-én szombaton 9 órától szeretnénk a plébánián felállítani a betlehemet, ehhez kérjük néhány férfi testvérünk segítségét, előre is köszönjük!

·       Adventben nem lesz csütörtöki szentségimádás, de szombaton reggel 6-tól este 20 óráig van lehetőség az Oltáriszentség előtt imádkozni, éljünk ezzel a lehetőséggel!

·       Göd város adventi adománygyűjtést szervez az ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon javára, melyet a Katolikus Szeretetszolgálat tart fenn. Tartós élelmiszereket és kreatív alapanyagokat várnak. Akik szeretnék támogatni ezt a gyűjtést, kérjük, hogy a gyóntatószék mellett helyezzék el adományaikat december 12.-ig. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók!

·       Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT