2021. november 21.-28. KRISZTUS, A MINDENSÉG KIRÁLYA FŐÜNNEPE

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2021. november 21.-28.

KRISZTUS, A MINDENSÉG KIRÁLYA FŐÜNNEPE

 

 

VASÁRNAP (november 21.)

          8.30: György János és felesége lelki üdvéért

         18.00: Hívekért

 

SZERDA (november 24.)

         18.00: † Csáki Lajos lelki üdvéért

          18.45: Biblia óra a plébánián

 

CSÜTÖRTÖK (november 25.)

         18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (november 26.)

         18.00: Dávid család megtéréséért

 

VASÁRNAP (november 28.)-Advent 1. vasárnapja

          8.30: † Édesapáért

         18.00: Hálából a Both és a Varga családért

 

·       A mai napon a Karitász javára, jövő vasárnap pedig a templomtető felújítására történik a perselygyűjtés, előre is köszönjük adományaikat!

·       Ma délután 1/2 4-kor a Gödi Gaude kórus 20 éves jubileumi koncertje lesz itt a templomban, részletek a plakáton és a szórólapokon olvashatók.

·       Jövő vasárnap Advent 1. vasárnapja lesz. A templom előtt elhelyezett koszorún este ½ 6-kor gyújtjuk meg az első gyertyát, szeretettel hívjuk a Testvéreket!

·       November 26-án pénteken a 4.csoport következik a takarításban, köszönjük szépen!

·       2022-re is meg lehet rendelni a gyerekeknek szóló Élő Kenyér misekalauzt Ez egy színes folyóirat 5-12 éves gyerekeknek, amely tartalmazza minden vasárnapra a mise, az olvasmány, a szentlecke és az evangélium szövegeit. Rövid magyarázatok, feladatok is segítik a megértést. A gyerekek így követni tudják, amit hallanak. Az előfizetés egy évre 5400 Ft – (Tehát egy szám 450 Ft). Aki kéri az újságot, az  december 5-éig jelentkezzen valamelyik gödi templom sekrestyéjében. Fizetni a sekrestyékben a jelentkezéssel együtt kell.

·       Köszönjük szépen a Rosarium leánykar mai zenei szolgálatát! És köszönetet mondok mindazoknak, akik tegnap segítettek a falevél gyűjtésben, Isten fizesse meg szolgálatukat!

·       Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT