2021. október 24.-31. ÉVKÖZI 30. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2021.  október 24.-31.

ÉVKÖZI 30. VASÁRNAP

 

 

VASÁRNAP (október 24.)

          8.30: † Ferenc lelki üdvéért, valamint Hívekért

         18.00: Zsezserán család † és élő családtagjaiért

 

SZERDA (október 27.)

         18.00: † Deme Sándor és szülei lelki üdvéért

 

CSÜTÖRTÖK (október 28.)

         18.00: Csendes szentségimádás (előtte 17.30 Rózsafüzér)

 

PÉNTEK (október 29.)

         18.00: † Sándor István lelki üdvéért

 

VASÁRNAP (október 31.)-Évközi 31. vasárnap

          8.30: † Szülőkért, Anna és Medárd  lelki üdvéért

         18.00: † Szülőkért és nagyszülőkért

 

·       Október 29-én pénteken a 4.csoport következik a takarításban, köszönjük szépen!

·       Szombatonként egész napos szentségimádás van templomunkban  reggel 6-tól este 20 óráig.

·    Jövő hétvégén Gödre látogatnak azok az önkéntes fiatalok, akik a nyári nyelvi tábort vezették. Vasárnap 15 órától játékos délutánt szervezünk az önkéntesekkel, melyre szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat.

·       Okt. 31-én vasárnap délután 4 órakor a Rózsafüzér Társulat éves gyűlése lesz itt a templomban!

·       A jövő vasárnapi perselygyűjtést a templomtető felújítására fordítjuk, előre is köszönjük adományaikat!

·   Jövő héttől kezdődően a vasárnapi szentmisék előtt rövid énekpróbát tartunk kántoraink, Slezsák Zita és János vezetésével, melynek célja az adott szentmisén elhangzó énekek átismétlése, és új énekek megtanulása. Az énekpróbák a szentmisék előtt 10 perccel kezdődnek majd.

·       Akik új vagy felújított síremléket szeretnének megáldatni, kérjük jelezzék ezt a sekrestyében.

November 1-én, Mindenszentek ünnepén délután 3 órakor az Új temető ravatalozójánál megemlékező imádkozás lesz halottainkért, majd utána lesz a síremlékek megáldása.   

·       A tisztítótűzben szenvedő lelkek javára teljes búcsút nyerhetünk, ha nov.1.-8-ig áhítatos lélekkel temetőt látogatunk és imádkozunk az elhunytakért, vagy Halottak napján meglátogatunk egy templomot. A búcsú elnyerés feltételei a szentgyónás, szentáldozás és imádkozás a Szentatya szándékára (Hiszekegy, Miatyánk, Üdvözlégy).

·       Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 
Előre hirdetjük, hogy minden hónap első vasárnapján, a fél 9-es mise után kinyitjuk a plébániát a 0-99 év közöttiek számára. Várjuk ide a szentmisék résztvevőit, de más érdeklődőket is, illetve azokat, akiket ti szívesen hívnátok egy jó programra. A programsorozat első alkalma november 7-én lesz, neve pedig VÁRUNK. Lesz gyermekvigyázás, pingpong, társasjáték, felnőtt beszélgetés, idősebbeknek külön beszélgetés, illetve át lehet jönni csak ismerkedni, kötetlen beszélgetésre.
Szeretnénk olyanra szabni a délelőttöt, hogy abban mindenki megtalálja a számítását, ehhez ötleteket, javaslatokat szeretettel fogadunk.
Ezzel kapcsolatban Udvardy Zoltánt (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) lehet keresni.
November 7-én VÁRUNK.

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT