2021. október 3.-10. ÉVKÖZI 27. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2021.  október 3.-10.

ÉVKÖZI 27. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (október 3.)

          8.30: Hálából házassági évfordulóra

         18.00: † Gál család (Margit, Mihály, István) lelki üdvéért

 

SZERDA (október 6.)

         18.00: † Herczeg Ferenc és † családtagjai lelki üdvéért

 

CSÜTÖRTÖK (október 7.)

         18.00: Csendes szentségimádás (előtte 17.30 Rózsafüzér)

 

PÉNTEK (október 8.)-Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya fü.

         18.00: Hálából házassági évfordulóra

 

VASÁRNAP (október 10.)-Évközi 28. vasárnap

          8.30: † Heltovics Ágnes lelki üdvéért

         18.00: † Juhász István és Istvánné, valamint László család lelki üdvéért

 

·       Október a Szűzanya hónapja, a rózsafüzért szerdán-csütörtökön-pénteken fél 6-tól imádkozzuk.

·       Október 8-án pénteken az 1.csoport következik a takarításban, köszönjük szépen!

·       Szombatonként egész napos szentségimádás van templomunkban  reggel 6-tól este 20 óráig.

·       Nagycsoportos óvodások számára indul hittan foglalkozás október 4-én hétfőn 16 órakor a plébánián, a gyerekeket Burger Kati néni várja.

·       Középiskolás hittan indul a plébánián hétfőnként 18 órakor. Olyan fiatalokat várunk, akik a közös beszélgetések, imádkozások által szeretnének elmélyülni és megerősödni hitükben. Ez egyben bérmálkozási felkészítő is lenne. Az első alkalom okt. 11-én lesz, Burger Kati néni várja a fiatalokat. Jelentkezni lehet e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy a sekrestyében.

·       Szeretettel várjuk iskolás kortól az énekelni vágyó gyerekeket templomunk "Rosarium" kórusába. Éneklésüket hallhattuk múlt héten, az elsőáldozási misén. A próbák vasárnaponként ½ 10-től vannak, szolgálattól függően. Az érdeklődők keressék Franczel Ágnest, telefonszám a szórólapokon!

·       Ma van utolsó lehetőség megrendelni a jövő évi naptárakat, kalendáriumot. Valamint kérjük jelezzék a sekrestyében, ha valaki keresztény újságot szeretne lemondani, vagy újat rendelni.

·       Szükségessé vált templomunk tetőszerkezetének felújítása. A tervek szerint 2022. tavaszán kezdődne a munka. Erre a célra pályázaton már elnyertünk 15 millió Ft-ot. A jelenlegi árakon számított költségvetés szerint kb. 23 millió Ft-ba kerülne a tetőcsere, a hiányzó összeget nekünk kell összegyűjtenünk. Októbertől kezdődően minden hónap utolsó vasárnapjának perselygyűjtését erre a célra szeretnénk félretenni. Ezen kívül akinek lehetősége van és szeretné támogatni a tető felújítást, megteheti sárga csekkes befizetéssel, vagy átutalással is. Előre is köszönjük adományaikat!

·       A kinyomtatott hirdetések hátul a tartókban megtalálhatók, kérjük vigyék el magukkal.

·       Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást nagyon szépen köszönünk! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT