2021. szeptember 26.-október 3. ÉVKÖZI 26. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2021.  szeptember 26.-október 3.

ÉVKÖZI 26. VASÁRNAP

 

 

VASÁRNAP (szeptember 26.)

          8.30: Elsőáldozókért

         18.00: Szűzanya tiszteletére

 

SZERDA (szeptember 29.)

         18.00: Élő és † családtagokért

 

CSÜTÖRTÖK (szeptember 30.)

         18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (október 1.)

         18.00: Csillag család élő és † családtagjaiért

 

VASÁRNAP (október 3.)-Évközi 27. vasárnap

          8.30: Hálából házassági évfordulóra

         18.00: † Gál család (Margit, Mihály, István) lelki üdvéért

 

·       Október 1-én pénteken a 4.csoport következik a takarításban, köszönjük szépen!

·       Ma este 7 órakor a Gödön élő, és 2020-ban Kossuth-díjat kiérdemlő Kolonits Klára áriaestjére kerül sor itt templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!

·       Imakilencedet indítunk október 8.-a, Magyarok Nagyasszonya ünnepéhez kapcsolódóan. A  szentmise után Váraljai Teréz kiosztja az imákat azoknak, akik erre jelentkeztek.

·       Templomunk Szent Imre Kamarakórusa szeretettel várja olyan új kórustagok jelentkezését,  akik szívesen részt vennének a  kórus munkájában és a zenei szolgálatban. A próbák keddenként este 20 órától vannak a közösségi házban.

·       Október 2-án újra indul a szombati egész napos szentségimádás, reggel 6-tól este 20 óráig lesz lehetőség az Oltáriszentség jelenlétében imádkozni.

·       Október 2-án szombaton lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, ezúttal már személyesen. A találkozó témája: „Mid van, amit nem kaptál?” /1Kor 4,7/. A programon csak védettségi igazolvány felmutatásával lehet részt venni.

·       Középiskolás hittan indul a plébánián hétfőnként 18 órakor. Olyan fiatalokat várunk, akik a közös beszélgetések, imádkozások által szeretnének elmélyülni és megerősödni hitükben. Aki már nem középiskolás, de szívesen járna hittanra, azt is szeretettel várjuk. Ez egyben bérmálkozási felkészítő is lenne. Az első alkalom okt. 11-én lesz, Burger Kati néni várja a fiatalokat. Jelentkezni lehet e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy a sekrestyében.

·       Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást nagyon szépen köszönünk! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT