HIRDETÉS 2019. november 24-december 1. KRISZTUS KIRÁLY VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS 2019. november 24-december 1.

KRISZTUS KIRÁLY VASÁRNAPJA

VASÁRNAP (november 24.)

         8.30: Selmeczi család élő és † szeretteiért

        18.00: Hálából Gáborért

 

SZERDA (november 27.)

        18.00: † Terézia és családja lelki üdvéért

 

CSÜTÖRTÖK (november 28.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (november 29.)

        18.00: † Édesapa lelki üdvéért

 

VASÁRNAP (december 1.) - ADVENT 1. VASÁRNAPJA

          8.30: †Kun János és felesége Nagy Katalin lelki üdvéért

        18.00: Varga és Both család élő és † tagjaiért

 

·     A mai napon a Karitász javára történik a perselygyűjtés, köszönjük adományaikat!

·     Nov.29-én pénteken az 1. csoport következik a takarításban, köszönjük munkájukat!

·     Nov.29-én pénteken este 8 órától zenés dicsőítés lesz gitáros énekes fiataljaink szervezésében, szeretettel várják a Testvéreket!

·     Nov.30-án szombaton a Túrakör a Pilisbe tesz kirándulást. Kb. 15 km, utazás autókkal, találkozó Alsógödön a Kossuth téri cukrászda parkolójában 8.30-kor.

·     Nov.30-án szombaton 9-13 óráig plébániai délelőtt lesz 3.-8.osztályos gyermekek számára. A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, Burger Katalin várja a jelentkezőket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Sütemény felajánlást szívesen fogadnak.

·   Páros hármas” néven imádságos, beszélgetős alkalom lesz fiatal házasoknak és házasságra készülő pároknak dec.1-én délután ½ 5-től a közösségi házban, várják a fiatalokat.

·      A Mécses Szeretetszolgálat Börtönpasztorációs levelező szolgálata anonim levelezőket keres és toboroz, akik kapcsolat nélküli fogvatartottakkal leveleznének. Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

·      A Mária Rádió hamarosan fogható lesz Gödön és környékén is. Ebből az alkalomból közönségtalálkozóra kerül sor nov. 28-án csütörtökön este 6 órakor a felsőgödi plébánián, majd dec. 15-én vasárnap du. 3 órakor az alsógödi plébánián. Szeretettel hívják az érdeklődőket.

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT