Beköszöntő

Kategória: Plébánia
Megjelent: Írta: Super User

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük a felsőgödi plébánia honlapján. Először is köszönjük, hogy megnyitotta a honlapot, érdeklődik felőlünk. Őszintén reméljük, hogy elsősorban nem intézménnyel, szervezettel találkozik, hanem egy közösséggel, és annak az életével. Élő és aktív katolikus közösségünk több kisközösség egységéből formálódik. Róluk-rólunk szól a honlap. Továbbá tájékozódhat plébániánk aktuális eseményeiről, a szentmisék és az irodai fogadóórák rendjéről. Bemutatjuk még templomunk történetét, valamint az archívumban számos korábbi esemény anyaga olvasható.

Plébániánk az alsógödi plébánia testvérközössége, és egyben befogadó közösség, ezért minden érdeklődőt szeretettel látunk! Jó kapcsolatot ápolunk más felekezetekhez tartozó testvéreinkkel is. Közösségünk különösen igyekszik életté váltani a Bibliának ezt az üzenetét: „Ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.” (Mt 18,20) Hisszük, hogy bennünket Jézus Krisztus tesz igazi közösséggé.

Az Ő szeretetével fogadunk mindenkit, aki honlapunkra látogat.


plébános

Miserend: vasárnap 8:30 és 18:00, szerda 18:00, péntek 18:00

Plébániánk Göd város Vác felé eső oldalán, - a kissé falusi-kertvárosi hangulatot árasztó - felsőgödi részében található. A plébánia és a templom gyalogosan a vasúti megállótól 5 percre, az autóbusztól 15 percre, keleti irányban, a Bozóky téren található. Autóval a 2-es és az M2-es utak között, minkét irányból jól megközelíthető.

Térképen:

terkep

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT