HIRDETÉS 2015. május 3 – 10. – Húsvét 5. vasárnapja – Anyák Napja

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS 2015. május 3 – 10. – Húsvét 5. vasárnapjaAnyák Napja
Isten éltesse az édesanyákat, nagymamákat, keresztanyákat!

Májusban – péntek és vasárnap kivételével -, mindennap 18. 30-kor litániát imádkozunk a templomban.

VASÁRNAP (május 3.)

                8. 30: + Mária lelki üdvéért

15. 00-kor a Bozóky téri tűzoltószertárat a város és a tűzoltó-parancsnokság Tűzoltó Emlékhellyé avatja, a katolikus, a református és az evangélikus egyházak pedig megáldják.

               17. 00: az érettségiző fiatalokért

A szentmise után a Pomázi Önkéntes Tűzoltózenekar térzenét ad a templom előtti téren. Mindenkit szeretettel várunk!

HÉTFŐ (május 4.) - Szent Flórián vértanú emléknapja

Ma nem lesz 7. 00-kor szentmise, hanem 18. 00-kor lesz a Szentlélek Szeminárium küldetési miséje. Ez a szentmise egy közel két órás ünnepi szentmise lesz. Szeretettel hívjuk a testvéreket erre a csodálatos élményre!

Aki szeretné közösségben folytatni a Szentlélek Szemináriumot, esetleg korábban már volt ilyenen, és szívesen csatlakozna, az a levelező listán vagy a sekrestyében jelentkezzen, illetve mindenképp várjuk erre a szentmisére!

SZERDA (május 6.)

              7. 00:

17. 30-kor, az alsógödi plébánián, keresztelési felkészítőt tartunk azoknak az alsó- és felsőgödi szülőknek és keresztszülőknek, akik csecsemő- vagy óvodáskorú gyermekeiket szeretnék megkereszteltetni, a közel jövőben. A következő felkészítő ősszel lesz.

PÉNTEK (május 8.)

            17. 00:

Szentmise után litániát imádkozunk a templomban.

SZOMBAT (május 9.)

9. 30-tól, Kismaroson, Észak-Duna menti ifjúsági találkozó keretében Nyílt Napot tart az Egyházmegyei Előkészítő Szeminárium.

VASÁRNAP (május 10.) - húsvét 6. vasárnapja

                8. 30: Tóth István és fia László lelki üdvéért

Ezt a szentmisét a Jelenits tanár úr fogja tartani. A plébános atya ugyanebben az időben Alsógödön mond szentmisét.

               17. 00: + Oláh szülők, lányuk Margit, és Berecz nagyszülőkért

Ez a szentmise Valaczka János gödi piarista áldozópap első gödi szentmiséje lesz. János atya május 17-én (vasárnap), 10. 30-kor Alsógödön is mond újmisét. Mindenkit szeretettel hívunk!

 

Mától kezdve, minden hónap első vasárnapi perselyadományunkat a közösségi ház – egyházmegyétől kapott – kölcsönének törlesztésére fordítjuk. A 9 millió Ft hitelből – amelyet 2013-ig kell visszafizetnünk -, már 700 ezer forintot törlesztettünk. Tisztelettel kérjük a kedves testvérek eddig is tapasztalt nagylelkűségét!

 

Köszönjük Wagner László tanár úrnak a városi sportmajális töretlen lelkesedéssel való megszervezését. Továbbá köszönjük mindazoknak, akik segítették az ő munkáját, és részt vettek a majálison.

 

Május 16-án (szombaton) lesz az országos ifjúsági Nagymarosi Találkozó, amelyre szeretettel hívjuk a fiatalokat! Az idei téma a tiszta párkapcsolat lesz. A program 9. 00-kor kezdődik, további részletek a hirdetőtáblán elhelyezett plakáton találhatók. Hívjuk a fiatalokat!

 

Az májusi hónap Élet Igéje az Efezusi levélből való: „De Isten, aki gazdag az irgalmasságban, igen nagy szeretetéből, mellyel szeretett minket, noha bűneink miatt halottak voltunk, Krisztussal együtt életre keltett.” (Ef 2,4-5)

 

Hirdetéseink hírlevél formájában is olvashatók!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT