HIRDETÉS 2015. április 26 – május 3.- Húsvét 4. vasárnapja - Papi és szerzetesi hivatások vasárnapja

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS 2015. április 26 – május 3.- Húsvét 4. vasárnapja - Papi és szerzetesi hivatások vasárnapja

VASÁRNAP (április 26.)

                8. 30: + Galambos Gábor lelki üdvéért

              17. 00: a Piros, a Szarka és a Bodnár család élő és + tagjaiért

HÉTFŐ (április 27.)

                7. 00: a hónap elhunytjaiért, és Makrai Mártáért

SZERDA (április 29.) - Sienai Szent Katalin Szűz és egyháztanító, Európa társvédőszentjének ünnepe

               7. 00:

              19:00: Minden hónap utolsó szerdáján 19 órától dicsőítő szentségimádás van a templomban, amire mindenkit szeretettel hív az Yhtos közösség.

CSÜTÖRTÖK (április 30.)

Kivételesen ezen a napon látogatjuk meg első péntekes betegeinket!

18. 00-kor lesz a következő egyházmegyei zsinati ülés, amelyen részt vesz az alsó- és felsőgödi zsinati munkacsoport is. Téma: A Liturgia. Kérjük a testvéreket, imádkozzanak a zsinat gyümölcseiért! A zsinat folyamatáról az egyházmegye honlapján lehet tájékozódni.

PÉNTEK (május 1.) - első péntek – Szent József a munkás emléknapja

Idén is megrendezésre kerül - Wagner László tanár úr szervezésében - a várossal közös sportmajális, az alsógödi sportpályán. Idén is lesz Bednarik László emlékkupa, és sok színes program. Mindenkit szeretettel hívunk! Részletek  a hirdetőtáblán és a szórólapokon!

              17. 00: + Csábi Gézáné Mária lelki üdvéért

Májusban - vasárnap kivételével -, mindennap 18. 30-kor litániát imádkozunk a templomban.

VASÁRNAP (május 3.) - húsvét 5. vasárnapja

                8. 30: + Mária lelki üdvéért

              17. 00: az érettségiző fiatalokért

15. 00-kor a Bozóky téri tűzoltószertárat a város és a tűzoltó-parancsnokság Tűzoltó Emlékhellyé avatja, a katolikus, a református és az evangélikus egyházak pedig megáldják. A 17 órai szentmise után a Pomázi Önkéntes Tűzoltózenekar térzenét ad a templom előtti téren. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Ettől a vasárnaptól kezdve, minden hónap első vasárnapi perselyadományunkat a közösségi ház – egyházmegyétől kapott – kölcsönének törlesztésére fordítjuk. A 9 millió Ft hitelből – amelyet 2013-ig kell visszafizetnünk -, már 700 ezer forintot törlesztettünk. Tisztelettel kérjük a kedves testvérek eddig is tapasztalt nagylelkűségét!

 

Három szerdán (május 6. 13. és 20-án), 17. 30-kor, az alsógödi plébánián, keresztelési felkészítőt tartunk azoknak az alsó- és felsőgödi szülőknek és keresztszülőknek, akik csecsemő- vagy óvodáskorú gyermekeiket szeretnék megkereszteltetni, a közel jövőben. A következő felkészítő ősszel lesz.

 

Május 9-én (szombaton)

9. 30-tól, Kismaroson, Észak-Duna menti ifjúsági találkozó keretében Nyílt Napot tart az Egyházmegyei Előkészítő Szeminárium.

 

Valaczka János gödi piarista diakónust, április 18-án áldozópappá szentelte Beer Miklós püspök atya, a budapesti piarista kápolnában. Isten éltesse őt szolgálatában! János atya újmisét mond május 10-én (vasárnap), 17. 00-kor Felsőgödön, és május 17-én (vasárnap), 10. 30-kor Alsógödön. Mindenkit szeretettel hívunk!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT