HIRDETÉS 2015. március 8 - 15. – Nagyböjt 3. vasárnapja

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS 2015. március 8 - 15. – Nagyböjt 3. vasárnapja

VASÁRNAP (március 8.)

            8. 30: szeretett halottainkért

            17. 00: halottainkért

Mától egy hétig (március 8 - 15-ig) tartós élelmiszergyűjtést rendezünk a templomban és a plébánián szentmisék előtt-után, valamit irodai időben (hétfő: 15. 00 – 18. 00-ig; péntek: 10. 00 – 12. 00-ig).

HÉTFŐ (március 9.)

            7. 00: Gyimesi György és családjáért

SZERDA (március 11.)

            7. 00: hálából

CSÜTÖRTÖK (március 12.)

18. 00-kor lesz a következő egyházmegyei zsinati ülés, amelyen részt vesz az alsó- és felsőgödi zsinati munkacsoport is. Téma: Egyházi szolgálattevők (püspök, pap, diakónus, akolitus, lektor). Kérjük a testvéreket, imádkozzanak a zsinat gyümölcseiért! A zsinat folyamatáról az egyházmegye honlapján lehet tájékozódni.

PÉNTEK (március 13.)

            17. 00: a Giczi és a Pecsenka család lelki üdvéért

Szentmise után keresztút a templomban

VASÁRNAP (március 15.) - nagyböjti 4. vasárnapja – Nemzeti Ünnep

              8. 30: a Juhász és a Bálint család élő és + tagjaiért

              17. 00: a Csanda család élő és + tagjaiért

Ezen a vasárnapon - a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia felhívására -, országos gyűjtés lesz rendkívül nehéz helyzetben lévő a kárpátaljai testvéreink megsegítésére. Perselyadományunkat erre a célra fordítjuk.

 

Március 22-én (vasárnap), a felsőgödi templomban, az esti szentmise után filmvetítés lesz Medugorje-ről. Címe: Mária földjén. A filmet az a spanyol rendező készítette, aki az Utolsó hegycsúcs című alkotást is. A film mély, könnyekre fakasztó, hiteles tanúságtételekre épülő, cseppet sem unalmat, igazi 21. századi beszámoló Medugorje csodájáról. Mivel az Uránia Nemzeti Filmszínház adja bérbe a filmet, amit levetítünk, ezért 600 Ft-ot kérünk azoktól, akik megnézik. Mindenkit szeretettel hívunk, és mindenkinek ajánljuk!

A testvérek figyelmébe ajánljuk – tekintettel a nagyböjtre–, hogy hétfőn, szerdán és vasárnap a szentmisék előtt fél órával gyóntatás van a templomban.

Március hónap Élet Igéje a Márk evangéliumából való: „Aki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye föl keresztjét és kövessen engem.” (Mk 8,34)

Hirdetésink hírlevél formájában is olvashatók!

Az egyházközség levelezőlistát használjuk nagy szeretettel! Többféleképpen is lehet jelentkezni. A feliratkozás módjai a következők:
1., Küldeni lehet egy e-mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és rákattintani a válaszul kapott levélben lévő linkre.
2., Feliratkozási kérelmet lehet kezdeményezni a https://lists.ppke.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/fg-rk oldalon.
3.,Levelet lehet írni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, ahol röviden le kell írni, hogy ki(k) és milyen cím(ek)ről szeretnének feliratkozni.

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT