FELSŐGÖDI HIRDETÉS 2015. február 1-8.

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS 2015. február 1-8. – Évközi 4. vasárnap

 

VASÁRNAP (február 1.)

          8. 30:   + Bagdi Balázsért és nagyszülőkért

          17. 00:

 

HÉTFŐ (február 2.) - Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja

          7. 00:

 

SZERDA (február 4.)

          7. 00:   + szülőkért és testvérekért

 

PÉNTEK (január 30.)

          17. 00:

Az első pénteki beteglátogatás egy hét múlva február 13-án (pénteken) lesz!

 

VASÁRNAP (február 8.) - évközi 5. vasárnap

          8. 30:   a Szajbert család + tagjaiért

          17. 00:

 

Szentmisék után Balázs-áldást adunk azoknak, akik Szent Balázs napján nem részesültek ebből.

 

Három alkalomból álló keresztelési felkészítőre várjuk az alsógödi plébániára azokat a szülőket és keresztszülőket, akik csecsemő- vagy óvodáskorú gyermekeiket szeretnék megkereszteltetni. Az első alkalom: február 11. (szerda), 17. 30

 

Február hónap Élet Igéje a Római levélből való: „Fogadjátok be egymást, ahogy Krisztus is befogadott titeket Isten dicsőségébe.” (Róm 15,7)

 

Februártól olasz-latin kultúrklubot indítunk az alsógödi plébánián. Célja: ismerkedés az olasz (és latin) nyelvvel és kultúrával. Vezeti: Arnaldo Paduano nyelvész, a budapesti Olasz Intézet tanára. Részvételi díj nincs. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Érdeklődni a sekrestyében vagy a plébánián lehet!

 

Szeretnél közelebb kerülni Istenhez? Jó lenne, ha gyakrabban észrevennéd életedben Isten személyes jelenlétét?

Élet a Lélekben címmel - kilenc hétig tartó -, hitünket elmélyíteni szándékozó imaiskolát (un. Szentlélek Szemináriumot) indítunk február 23-tól, a felsőgödi plébánia közösségi termében. A Szentlélek Szeminárium első alkalma február 23-án (hétfőn), 18. 00-tól lesz, a felsőgödi plébánia Rumi Tamás Közösségi Termében. Az összejövetelek mindig hétfőn lesznek (18. 00 – 20. 15-ig). Vezeti: Kármán János tápiószelei plébános atya. Szeretettel várunk mindenkit életállapottól, kortól függetlenül!

 

A Búzaszem Iskola bemutatkozó nyílt napot, „Hívogató”-t tart főként azok részére, akik gyermekeiket ide szeretnék beíratni. A „Hívogató” alakalmai: január 24. (szombat), február 7. (szombat) és 21. (szombat): 9. 00.

 

Február 14-én (szombaton) közös (alsó- és felsőgödi) egyházközségi farsangi bált rendezünk az felsőgödi plébánián, 20. 00-tól. Az idei “egzotikus” bál lesz. Kérjük, hogy a hölgyek egy tál sós vagy édes sütemény, a férfiak 1 üveg italt (lehet üdítő is) hozzanak.

Az előkészítéshez és a lebonyolításhoz szükség lesz néhány önzetlen segítőre (fiatalokra is). A vállalkozó kedvűek a plébánia gondnokánál, Kollár Marcsinál (tel. 20/573-9206) jelentkezzenek, minél előbb.

Felajánlásokat kérünk tombolanyereményekre is, ezeket a plébánián irodai időben, hétfőn és pénteken Daubner Veronikának, vagy a vasárnapi misék után Kollár Marcsinak lehet átadni.

 

Az egyházközség levelezőlistát használjuk nagy szeretettel!
Többféleképpen is lehet jelentkezni. A feliratkozás módjai a következők:
1., Küldeni lehet egy e-mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és rákattintani a válaszul kapott levélben lévő linkre.
2., Feliratkozási kérelmet lehet kezdeményezni a

https://lists.ppke.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/fg-rk oldalon.
3.,Levelet lehet írni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, ahol röviden le kell írni, hogy ki(k) és milyen cím(ek)ről szeretnének feliratkozni.

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT