FELSŐGÖDI HIRDETÉS 2015. január 25 – február 1.

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

JÉZUS SZÍVE PLÉBÁNIA – FELSŐGÖD
HIRDETÉS 2015. január 25 – február 1.
Évközi 3. vasárnap

VASÁRNAP (január 25.)
            8. 30: + Novák János édesapáért
Szentmise után Szent Mónika Imakör van a plébánián.
           17. 00: hálából

HÉTFŐ (január 26.) - Szent Timóteus és Szent Titusz püspökök emléknapja
           7. 00:

SZERDA (január 28.) - Aquinói Szent Tamás áldozópap és egyháztanító emléknapja
           7. 00:
19. 00: dicsőítő imádság a templomban

PÉNTEK (január 30.)
         17. 00:

VASÁRNAP (február 1.) - évközi 4. vasárnap
            8. 30:
           17. 00:

Minden hónap utolsó szerdáján, így január 28-án is, este 19 órától dicsőítő szentségimádás lesz a templomban, amire mindenkit szeretettel hív az Yhtos közösség. A zenés, csendes imádság jó alkalom az Úrral való személyes találkozásra.
          
Februártól olasz-latin kultúrklubot indítunk az alsógödi plébánián. Célja: ismerkedés az olasz (és latin) nyelvvel és kultúrával. Vezeti: Arnaldo Paduano nyelvész, a budapesti Olasz Intézet tanára. Részvételi díj nincs. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Érdeklődni a sekrestyében vagy a plébánián lehet!

Az egyházközség levelezőlistát használjuk nagy szeretettel!
Többféleképpen is lehet jelentkezni. A feliratkozás módjai a következők:
1., Küldeni kell egy e-mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és rákattintani a válaszul kapott levélben lévő linkre.
2., Feliratkozási kérelmet kell kezdeményezni a https://lists.ppke.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/fg-rk oldalon.
3.,Levelet kell írni a lista adminisztrátorának a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, ahol röviden le kell írni, hogy ki(k) és milyen cím(ek)ről szeretnének feliratkozni.

Szeretnél közelebb kerülni Istenhez? Jó lenne, ha gyakrabban észrevennéd életedben Isten személyes jelenlétét?
Élet a Lélekben címmel - kilenc hétig tartó -, hitünket elmélyíteni szándékozó imaiskolát (un. Szentlélek Szemináriumot) indítunk február 23-tól, a felsőgödi plébánia közösségi termében. A Szentlélek Szeminárium első alkalma február 23-án (hétfőn), 18. 00 –tól lesz, a felsőgödi plébánia Rumi Tamás Közösségi Termében. Az összejövetelek mindig hétfőn lesznek (18. 00 – 20. 15-ig). Vezeti: Kármán János tápiószelei plébános atya. Szeretettel várunk mindenkit életállapottól, kortól függetlenül!

A Búzaszem Iskola bemutatkozó nyílt napot, „Hívogató”-t tart főként azok részére, akik gyermekeiket ide szeretnék beíratni. A „Hívogató” alakalmai: január 24. (szombat), február 7. (szombat) és 21. (szombat): 9. 00.

Február 14-én (szombaton), 20. 00-tól közös (alsó- és felsőgödi) egyházközségi farsangi bált rendezünk ezúttal a felsőgödi plébánia új közösségi termében. Belépődíj nincs. Kérjük, hogy a hölgyek hozzanak egy tál sós vagy édes süteményt; a férfiak pedig 1 üveg italt (lehet üdítő is)! A farsangi bál az egyházközségek és barátaink részére szóló, zártkörű rendezvény. Minden kedves testvérünket szeretettel várjuk!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT