Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 Köszöntjük plébániánk oldalán!

 

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük a felsőgödi plébánia honlapján. Először is köszönjük, hogy megnyitotta a honlapot, érdeklődik felőlünk. Őszintén reméljük, hogy elsősorban nem intézménnyel, szervezettel találkozik, hanem egy közösséggel, és annak az életével. Élő és aktív katolikus közösségünk több kisközösség egységéből formálódik. Róluk-rólunk szól a honlap. Továbbá tájékozódhat plébániánk aktuális eseményeiről, a szentmisék és az irodai fogadóórák rendjéről. Bemutatjuk még templomunk történetét, valamint az archívumban számos korábbi esemény anyaga olvasható.

Plébániánk az alsógödi plébánia testvérközössége, és egyben befogadó közösség, ezért minden érdeklődőt szeretettel látunk! Jó kapcsolatot ápolunk más felekezetekhez tartozó testvéreinkkel is. Közösségünk különösen igyekszik életté váltani a Bibliának ezt az üzenetét: „Ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.” (Mt 18,20) Hisszük, hogy bennünket Jézus Krisztus tesz igazi közösséggé.

Az Ő szeretetével fogadunk mindenkit, aki honlapunkra látogat.

  plébános

Általános miserend: vasárnap: 8:30 és 18:00, szerdán és pénteken 18:00

 

 

Szerzői Jogi Nyilatkozat

A http://felsogod.plebania.hu honlap (továbbiakban: honlap) és az azon található grafika, kép, szoftver, adatbázis, cikkek, megjelenés és egyéb szellemi művek, illetve tartalmak (továbbiakban: művek) szerzői jogi oltalom alatt állnak és teljes egészében a Felsőgödi Jézus Szíve Plébánia (továbbiakban: plébánia) és/vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, akkor is, ha a mű ezt kifejezetten nem jelöli. A szoftver azaz a Joomla! tartalomkezelő rendszer az Open Source Matters, Inc. bejegyzett védjegye.

Azzal, hogy belép a honlapra, elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a honlapnak.

A plébánia fenntart minden olyan jogot - így különösen a tulajdonosi és a szerzői jogi védelem alapján fennálló jogait - amelyet kifejezetten nem ruház át a honlap látogatója számára.

A plébánia kifejezett írásos engedélye, illetve a cikkek személyes használatra történő letöltése eseteit kivéve, a műveket tilos bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra többszörözni, átdolgozni, terjeszteni, nyilvánossághoz közvetíteni, kimásolni, azokból adatbázist létrehozni, a belőlük nyert információkból harmadik személy részére szolgáltatást nyújtani, azokkal saját üzletszerű tevékenységet végezni, továbbá kifejezetten tilos oly módon használni, amely a plébánia jogait sérti vagy veszélyezteti.

A honlap látogatója felelős minden olyan kárért, amely a jogszerűtlen, a rendeltetésellenes vagy szerződésellenes használat következménye. A felhasználásra vonatkozó rendelkezések megsértése polgári jogi és büntetőjogi következményeket von maga után.

A honlap harmadik személyek által üzemeltetett honlapokra mutató linkeket is tartalmazhat, amelyek tartalmáért a plébánia semmiféle felelősséget nem vállal.

FreshJoomlaTemplates.com
. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT