Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 Köszöntjük plébániánk oldalán!

 

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük a felsőgödi plébánia honlapján. Először is köszönjük, hogy megnyitotta a honlapot, érdeklődik felőlünk. Őszintén reméljük, hogy elsősorban nem intézménnyel, szervezettel találkozik, hanem egy közösséggel, és annak az életével. Élő és aktív katolikus közösségünk több kisközösség egységéből formálódik. Róluk-rólunk szól a honlap. Továbbá tájékozódhat plébániánk aktuális eseményeiről, a szentmisék és az irodai fogadóórák rendjéről. Bemutatjuk még templomunk történetét, valamint az archívumban számos korábbi esemény anyaga olvasható.

Plébániánk az alsógödi plébánia testvérközössége, és egyben befogadó közösség, ezért minden érdeklődőt szeretettel látunk! Jó kapcsolatot ápolunk más felekezetekhez tartozó testvéreinkkel is. Közösségünk különösen igyekszik életté váltani a Bibliának ezt az üzenetét: „Ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.” (Mt 18,20) Hisszük, hogy bennünket Jézus Krisztus tesz igazi közösséggé.

Az Ő szeretetével fogadunk mindenkit, aki honlapunkra látogat.

  plébános

Általános miserend: vasárnap: 8:30 és 18:00, szerdán és pénteken 18:00

 

 

Bűnbánat és kiengesztelődés folyamata
2023. február 09. csütörtök
Bűnbánat és kiengesztelődés folyamata 
Bibliaóra
2023. február 09. csütörtök
Bibliaóra bemutatása: Szerdánként tartjuk hetente, az esti szentmise után a plébánián. Isten szerelmes levele a fő téma. Jelenleg a János... Read More...
Lelki adoptálók közössége
2023. február 09. csütörtök
A "LELKI ADOPTÁLÓK KÖZÖSSÉGE": 2022-ben, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepéhez kötődően indítottuk el újból Gödön a lelki... Read More...
Női kör
2023. február 09. csütörtök
A "NŐI KÖR" 2015 tavasza óta, a Felsőgödön megszervezett Szentlélek Szeminárium után kezdett el csírázni és szárba szökkenni. ... Read More...
Keddi imacsoport
2023. február 09. csütörtök
 A "KEDDI IMACSOPORT" alkalmával a rózsafüzért imádkozzuk, kiegészítve más imákkal, megosztjuk egymással az életünk gondjait,... Read More...

JÉZUS SZÍVE PLÉBÁNIA – FELSŐGÖD

HIRDETÉS 2014. október 19 - 26.

Évközi 29. vasárnap

Missziós vasárnap

 

VASÁRNAP (október 19.)

 

            8. 30: + édesanyáért és testvérért

 

           17. 00: szülőkért és terstvérekért

 

Ma a vasárnapon a missziók javára gyűjtünk!

 

HÉTFŐ (október 20.)

 

           7. 00:

 

SZERDA (október 22.) - Szent II. János Pál pápa emléknapja

 

           7. 00: +

 

PÉNTEK (október 24.)

 

         17. 00: + Tőrincsi Lajos lelki üdvéért

 

Szombaton (szeptember 25-én), későn este érdemes óráinkat visszaállítani egy órával!

 

VASÁRNAP (október 26.) - évközi 30. vasárnap

 

            8. 30: hálából házassági évfordulóra

 

           17. 00: + Mitasz István lelki üdvéért

 

 

November 1-én(szombaton), Mindenszentek főünnepén 14. 30-kor az új (bócsai) temetőben kezdjük elhunyt szeretteinkről való megemlékező ájtatosságot. 16. 00-kor a Pázmány Péter utcai, és vele egy időben a, szintén 16. 00-kor a Jácint utcai temetőben imádkozunk. Minden helyszínen az ájtatosság után megszenteljük az új síremlékeket. Kérjük, iratkozzanak föl azok, akik új síremléket szeretnének  megszenteltetni!

 

A Bozóky tér felújítási munkálatai folyamatosan zajlanak. A héten a  főbejárati burkolat majdnem teljesen elkészült. Kérjük a testvéreket, hogy még mindig a sekrestye felőli hidakat és bejáratot használják! Továbbá a fehér szalagon kívül tartózkodjanak!

Az elmúlt héten 169 000 Ft adomány gyűlt össze. Eddig, összesen 1 070 727 Ft-ot befizetés történt. Az idei évben a további munkálatokhoz még 429 273 Ft-ra van szükségünk. További támogatásokat a Bozóky Gyula Alapítványnál vagy a sekrestyében lehet megtenni. Előre is köszönjük!

Minden részlet megtalálható a Bozóky Gyula Alapítvány honlapján!

 

Hirdetéseink a plébánia honlapján is megtalálhatók!

Kedves Testvérek!

 

 

Október 11-én délelőtt 118 felnőtt és 11 gyermek, (Felsőgödiek, Budapestiek, Alsógödiek, Sződiek, Dunakesziek,) „korra, nemre, vallásra tekintet nélkül” szorgoskodtak a növények ültetésén. A szervezők meleg teával és szendviccsel kedveskedtek a jelenlévőknek. Mindenki munkáját emléklappal köszöntük meg. Az elvégzett munka értéke (470 óra) a növényekkel együtt meghaladta a 2,2 mFt-ot.

Az elmúlt 90 évben még nem volt olyan esemény Felsőgödön, ami egyszerre egy célért közel 130 embert hozott volna össze társadalmi munkára, hogy a Bozóky tér szebb legyen.

 

Így méltóképpen ünnepelhetjük a templom felszentelésének 90. évfordulóját és 2015-re is készülve, FELSŐGÖD centenáriumát és Göd település fennállásának 760. évfordulóját!

 

Köszönetet mondok mindenkinek, aki személyesen vagy egyéb támogatással (adomány, sütemény, gyümölcs, felszolgálás) részt vett a közös munkában.

 

Ezúton is köszönöm a „csapat irányítók” (Hubayné dr. Horváth Nóra, Szabó Árpád, Novotny Orsolya, Debreceni Péter, Bakó Zsolt/Bakó Bernadett, Román János, Kovács Jenő) magas színvonalú  munkáját.

A 2014. október 11.-i  „Összefogás nap” képei az alábbi linkeken tekinthetők meg:

 

 

Honlap:

http://bozokyalapitvany.hu/gallery3/index.php/Boz-ky-t-r-rekonstrukci-ja

 

 

Facebook:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.600773790032745.1073741839.285552961554831&type=3&uploaded=27

 

 

Szeretettel ajánlom mindenkinek!

 

Deo gratias!

 

Veres Mihály

 

Bozóky Gyula Alapítvány

kuratóriumi elnök

Kedves Mindnyájan!

Hálás köszönetemet szeretném kifejezni nektek, akik a mai Bozóky
téri növényültetésben részt vettetek. Óriási közösségépítő
élmény volt számomra. Azoknak is köszönöm, akik a múlt hétvégén
takarítottak a plébánián, vagy bármi módon segítettek.

Így épül Isten országa Felsőgödön!

Imával, szeretettel

Zsolt atya

 Bozóky tér rendbetétele

FreshJoomlaTemplates.com
. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT