2023. május 21.-28. URUNK MENNYBEMENETELE FŐÜNNEPE

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023. május 21.-28.

URUNK MENNYBEMENETELE FŐÜNNEPE

 

 

VASÁRNAP (május 21.)

          8.30: † Sándor édesapa lelki üdvéért

         18.00: † Halmosi István lelki üdvéért

        

SZERDA (május 24.)

          18.00: Hálából gyermekért

          18.45: Bibliaóra

 

CSÜTÖRTÖK (május 25.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (május 26.)

        18.00: Élő Tímeáért

  

VASÁRNAP (május 28.)-PÜNKÖSDVASÁRNAP

          8.30: Hívekért  /Szent Imre kórus zenei szolgálata/

        18.00: Varga és Both család élő és † tagjaiért

                   /Gitáros zenei szolgálat/

 

HÉTFŐ (május 29.) – PÜNKÖSDHÉTFŐ

          8.30: Szarka, Piros és Bodnár család élő és † tagjaiért

 

·       A lelki adoptálók 4. találkozója most a reggeli szentmise után 9.45-től lesz a plébánián.

·       Május 26-án pénteken a 4. csoportot kérjük a templom takarításra, előre is köszönjük!

·       Május 27-én szombaton reggel 6-tól este 20 óráig lesz szentségimádás.

·   Szentlélekváró virrasztásra hívjuk a kedves Testvéreket május 27-én szombaton este 9 óra és éjfél között itt a templomban. Dicsőséges rózsafüzér, Örömút, Szentlélek litánia, dicsőítés és találkozás az Oltáriszentségben lévő Krisztussal és a Szentlélekkel. Várjuk mindazokat, akik szeretnének megújulni, kicsit megpihenni az Úr jelenlétében.

·    Túrakör május 27-én szombaton a nyugati Mátra gerincre, Nagy-Koncsúr kilátópontra kirándul. A táv 15 km, szintkülönbség 600 m. Utazás autókkal, találkozó 8.30-kor Alsógödön, a Kossuth téri parkolóban. Szeretettel várják a túrázni vágyókat.

·     Immár harmadik éve szervezzük meg Gödön a Közbenjáró Imahadjárat folytatásaként az Imaláncot a  Családokért 2023. május 28. és június 25. között. Az Imalánchoz csatlakozni május 26.péntek estig lehet a plébánia honlapján, vagy a hátul kitett űrlap kitöltésével, vagy telefonon Varga Marikánál (30/417-8985).

·   Szeretettel ajánljuk iskolás fiúk és édesapáik számára az Ipoly melletti fiútábort, ahol a fiúk  Ipolydamásdon táboroznak.  A tábor időpontja: június 24. szombat – jún.30. péntekig. Érdeklődni és jelentkezni Burger Balázsnál lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

·       A dunakeszi Szent Erzsébet Katolikus Óvoda keresztény elhivatottságú óvodapedagógust keres, jelentkezési határidő május 31. Részletek az óvoda honlapján olvashatók.

·       Elkészült a Római Misekönyv új magyar nyelvű kiadása, melynek használatát egyházmegyénkben Marton Zsolt megyéspüspök Pünkösd vasárnaptól rendelte el. Az új kiadásban számos szöveg új fordítást kapott. Ezek elsősorban a celebránsra tartozó szövegrészeket érintik, kivéve a közgyónás szövegét, melyből kikerült a Szűz Máriára vonatkozó "szeplőtelen" kifejezés. Kérjük a testvéreket, hogy a szentmisében figyelmesen, az új szöveggel imádkozzák a közgyónást!

 

·      Megújulnak a felsőgödi egyházközség digitális megjelenési csatornái, ami érinteni fogja a honlap, levelezőlista, facebook és youtube csatornákat. Csatlakozni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT