2023. május 7.-14. HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023. május 7.-14.

HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

 

VASÁRNAP (május 7.)

          8.30: † Galambos Gábor lelki üdvéért

         18.00: Zsezserán család élő és † tagjaiért

        

SZERDA (május 10.)

          18.00: Élő Editért

 

CSÜTÖRTÖK (május 11.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (május 12)

        18.00: † Katona János lelki üdvéért

  

VASÁRNAP (május 14.)-HÚSVÉT 6. VASÁRNAPJA

          8.30: † Szülőkért és testvérekért

        18.00: Hívekért

 

·       Május a Szűzanya hónapja, a Loretói litániát szerdán és pénteken a szentmisék végén, kedden és csütörtökön pedig 17.30-kor imádkozzuk, hívjuk a testvéreket a közös imára!

·       Szeretettel hívjuk a testvéreket május 9-én kedden este 6 órától zenés szentségimádásradicsőítésre, tanúságtételre itt a templomban. Lehetőség lesz személyes imát is kérni. Az alkalom után egy kis agapéra hívunk mindenkit.

·       Május 12-én pénteken a 2. csoportot kérjük a templom takarításra, előre is köszönjük!

·       Május 13-án szombaton a szentségimádás kivételesen reggel 6-tól 12 óráig lesz.

·     Szombatonként 10 és 12 óra  között Karitász vásár lesz a plébánián. Korlátozott számban tudnak átvenni tisztára mosott, jó minőségű férfi és gyermek ruhát.

·     Köszönjük szépen mindazok szolgálatát, akik a pápai szentmisére érkező erdélyi és kárpátaljai zarándokokat vendégül látták, kísérték. Isten fizesse meg!

·      Május 13-án reggel 6 órától a Nevelek dűlőn Örömutat járunk. Vendégünk lesz Marton Zsolt püspök atya, aki annak idején plébánosként bevezette ezt a szép szokást Gödön. Találkozás a Fülemüle – Vörösbegy utca sarkánál. Szeretettel várunk minden örvendezni vágyót!

·     Május 13-án szombaton 18 órakor itt a templomban „Családfa gyógyító szentmise” lesz, melyet Bocsa József piarista atya mutat be. Nemcsak genetikailag, hanem szellemileg is öröklünk, és nemcsak pozitív, hanem negatív tulajdonságokat, bűnre való hajlandóságokat is. Ezek gyógyulásáért imádkozunk ebben a kb. másfél órás szentmisében. Megbánjuk nemcsak a saját, hanem őseink, gyermekeink, unokáink bűneit is. Bűnbánatot tartunk az ő nevükben is, és megbocsátunk, bocsánatot kérünk az ő nevükben is. Elrendezzük a meg nem született gyermekeinkkel és halottainkkal való kapcsolatainkat. Ellene mondunk a gonosz lelkeknek, melyek akadályozzák az Istennel és embertársainkkal való szeretetkapcsolatainkat, hasonló módon mint a keresztség vagy a húsvéti vigília szertartásában, de annál konkrétabb, személyesebb formában. Megtörjük a családunkra nehezedő átkokat, odahelyezzük Jézus véres keresztjét a generációk közé, hogy csak az áldás, a jó származzon tovább.

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT