2023. április 30.-május 7. HÚSVÉT 4. VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede
 
 
 
 

HIRDETÉS

2023. április 30.-május 7.

HÚSVÉT 4. VASÁRNAPJA

 

 

VASÁRNAP (ápr. 30.)

          8.30: NEM LESZ SZENTMISE!

         18.00: Csanda család élő és † tagjaiért

        

SZERDA (május 3.)

          18.00: † Szabó István lelki üdvéért

          18.45: Bibliaóra

 

CSÜTÖRTÖK (május 4.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (május 5)

        18.00: Élő Anna kislányért

  

VASÁRNAP (május 7.)-HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

          8.30: † Galambos Gábor lelki üdvéért

        18.00: Zsezserán család élő és † tagjaiért

 

·      Május a Szűzanya hónapja, a Loretói litániát szerdán és pénteken a szentmisék végén, kedden és csütörtökön pedig 17.30-kor imádkozzuk, hívjuk a testvéreket a közös imára!

·       Május 5-én pénteken az 1. csoportot kérjük a templom takarításra, előre is köszönjük!

·       Szombaton a szentségimádás kivételesen délelőtt 11 órától este 20 óráig lesz.

·     Május 6.-tól szombatonként 10 és 12 óra  között Karitász vásár lesz a plébánián. Korlátozott számban tudnak átvenni tisztára mosott, jó minőségű férfi és gyermek ruhát.

·     Örömmel hirdetjük, hogy május 13-án reggel 6 órától a Nevelek dűlőn Örömutat járunk. Vendégünk lesz Marton Zsolt püspök atya, aki annak idején plébánosként bevezette ezt a szép szokást Gödön. Találkozás a Fülemüle – Vörösbegy utca sarkánál. Szeretettel várunk minden örvendezni vágyót!

·     Május 13-án szombaton 18 órakor itt a templomban „Családfa gyógyító szentmise” lesz, melyet Bocsa József piarista atya mutat be. Nemcsak genetikailag, hanem szellemileg is öröklünk, és nemcsak pozitív, hanem negatív tulajdonságokat, bűnre való hajlandóságokat is. Ezek gyógyulásáért imádkozunk ebben a kb. másfél órás szentmisében. Megbánjuk nemcsak a saját, hanem őseink, gyermekeink, unokáink bűneit is. Bűnbánatot tartunk az ő nevükben is, és megbocsátunk, bocsánatot kérünk az ő nevükben is. Elrendezzük a meg nem született gyermekeinkkel és halottainkkal való kapcsolatainkat. Ellene mondunk a gonosz lelkeknek, melyek akadályozzák az Istennel és embertársainkkal való szeretetkapcsolatainkat, hasonló módon mint a keresztség vagy a húsvéti vigília szertartásában, de annál konkrétabb, személyesebb formában. Megtörjük a családunkra nehezedő átkokat, odahelyezzük Jézus véres keresztjét a generációk közé, hogy csak az áldás, a jó származzon tovább.

·      Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT