2023. április 23.-30. HÚSVÉT 3. VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2023. április 23.-30.

HÚSVÉT 3. VASÁRNAPJA

 

 

VASÁRNAP (ápr. 23.)

          8.30:  † Czibulka József és Julianna lelki üdvéért

         18.00: † Mészáros János és szülei lelki üdvéért

                    (Gitáros zenei szolgálat)

        

SZERDA (ápr. 26.)

          18.00: Pozsgai és Varga család élő és † tagjaiért

          18.45: Bibliaóra

 

CSÜTÖRTÖK (ápr. 27.)

        18.00: Csendes szentségimádás

               

PÉNTEK (ápr. 28.)

        18.00: † Tóth József és Rozália lelki üdvéért

  

VASÁRNAP (ápr. 30.)-HÚSVÉT 4. VASÁRNAPJA

          8.30: NEM LESZ SZENTMISE!

        18.00: Csanda család élő és † tagjaiért

 

·       A lelki adoptálók  3. találkozója most a reggeli szentmise után, ¾ 10-től lesz a plébánián.

·       Szombaton egész napos szentségimádás lesz itt a templomban, reggel 6-tól este 20 óráig.

·  Ferenc pápa jövő vasárnap 9.30-kor szentmisét mutat be Budapesten, a Kossuth téren. A szentmisére nem kell regisztrálni. A MÁV és a VOLÁN díjmentes utazást biztosít a misén résztvevő zarándokok számára. Akik szeretnének a gödiekkel együtt utazni, kérjük legyenek a Felsőgödről  6.13-kor induló vonaton. A Kossuth térre reggel 6-tól 8 óráig engedik be a zarándokokat. Az alábbi biztonsági szabályokat kérjük betartani: Tilos bevinni  üvegtárgyat, fémpalackot, kerékpárt, rollert, szúró-, vágóeszközöket, egyéb veszélyes tárgyakat. Behozható műanyag kulacs, műanyag palack, összecsukható kisméretű zarándokszék. A zászlórudak, táblák rúdjának hossza max. 1,5 m lehet.

·       Május 13-án szombaton 18 órakor itt a templomban „Családfa gyógyító szentmise” lesz, melyet Bocsa József piarista atya mutat be. Nemcsak genetikailag, hanem szellemileg is öröklünk, és nemcsak pozitív, hanem negatív tulajdonságokat, bűnre való hajlandóságokat is. Ezek gyógyulásáért imádkozunk ebben a kb. másfél órás szentmisében. Megbánjuk nemcsak a saját, hanem őseink, gyermekeink, unokáink bűneit is. Bűnbánatot tartunk az ő nevükben is, és megbocsátunk, bocsánatot kérünk az ő nevükben is. Elrendezzük a meg nem született gyermekeinkkel és halottainkkal való kapcsolatainkat. Ellene mondunk a gonosz lelkeknek, melyek akadályozzák az Istennel és embertársainkkal való szeretetkapcsolatainkat, hasonló módon mint a keresztség vagy a húsvéti vigília szertartásában, de annál konkrétabb, személyesebb formában. Megtörjük a családunkra nehezedő átkokat, odahelyezzük Jézus véres keresztjét a generációk közé, hogy csak az áldás, a jó származzon tovább.

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT