Gödi Áldás Háza

Gödi Áldás Háza

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

Gödi Áldás Háza:

Közösségünk ökumenikus közösség: minden Krisztust követő és Őt kereső testvérünket szeretettel fogadjuk az egység Lelkével.

Legerősebb elhívásunk a dicsőítés, Isten áldása. Ebből kaptuk a meghívást a másokért mondott áldásra, közbenjárásra. Ezt tesszük a dobozba helyezett kérésekért, Gödért, egyéni, személyes imádságok által, akár hosszabban is, ha valakinek erre van szüksége (Healing Room: gyógyító-életet átimádkozó szolgálat).

Közösségünk másik elhívása az evangelizáció önmagunk, egymás és ismeretlen testvéreink felé (pl. utcai evangelizáció Budapesten). Folyamatos képzéseken és lelkigyakorlatokon veszünk részt, kurzusokat szervezünk, tanításokat hallgatunk és osztunk meg, valamint rendszeresen együttműködünk más közösségekkel a szolgálatban, mint az ÚJKK (Új Jeruzsálem Katolikus Közösség, a PIH (Péceli Imádság Háza), Új Aratás, stb.

Keddenként fél 6-tól vannak az alkalmaink a felsőgödi templomban. Van egy meghirdetett alkalmunk minden hónap második keddjén, ahol az Oltáriszentség előtt van dicsőítés, tanúságtétel, és lehet kérni egyéni közbenjáró imádságot. A többi kedden (a sekrestye felől lehet ilyenkor bejönni) kis létszámban szintén az Oltáriszentség előtt dicsőítünk, imádkozunk nyelveken Gödért és különböző szándékokért, olvasunk a Szentírásból és csöndben az Úr előtt vagyunk, próbáljuk az Ő hangját meghallani, prófétálunk, vagy éppen személyesen imádkozunk valakiért. Ezután tanítás, megosztás, igeolvasás, tanúságtétel vagy egymásért való személyes közbenjáró ima kap teret. A hónap negyedik keddje kivételével, ami kifejezetten a közösség tagjainak van, a többi alkalom mind nyitott.  Aki érdeklődik, jöjjön nézze meg "hol lakunk" :) Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Kapcsolattartó :Takács Zsófi

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT